Champions League Live (β' ημίχρονο): Προηγείται η Ρόμα, σκόραρε ο Μανωλάς (Video)

ΑΘΛΗΤΙΚA

Η Ρόμα μπήκε αγριεμένη στη Μόσχα και κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και προηγήθηκε στο ημίχρονο της αντιπάλου της (0-1). Μόλις στο 4ο λεπτό, ο Κώστας Μανωλάς νίκησε στον αέρα όλη την άμυνα των Ρώσων, αλλά και τον Ακινφέεβ, που έκανε λανθασμένη έξοδο.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους όμως, οι γηπεδούχοι απείλησαν εξ'αρχής και τελικά βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 51' με τον Σίγκουρτσον. Όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Μάγκνουσον αντίκρισε τη

δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας με 10 την ΤΣΣΚΑ. Το αριθμητικό πλεονέκτημα εκμεταλλεύτηκε αμέσως η Ρόμα, που στο 59' ανέκτησε το προβάδισμά της με τον Πελεγκρίνι (2-1).

Δείτε το γκολ του Μανωλά:

Την ίδια ώρα, στο άλλο παιχνίδι η Βαλένθια βρίσκεται στο 2-1 με τη Γιουνγκ Μπόις. Η προσπάθεια του Σολέρ σταμάτησε στο δοκάρι, αλλά ο Μίνα «καιροφυλακτούσε» και με κοντινή προβολή στο 13΄ έβαλε τις νυχτερίδες μπροστά στο σκορ. Όμως στο 37΄ο Ασαλέ πετάχτηκε στην "καρδιά" της ισπανικής άμυνας και ισοφάρισε για τους Ελβετούς.

Ωστόσο, η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε λίγο, αφού πέντε λεπτά αργότερα, πάλι ο Μίνα διπλασίασε τα δικά του τέρματα (αλλά και της ομάδας του) για το 2-1, λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια.

Μάλιστα, ο Σολέρ στο 56' έκανε το 3-1 για τους Ισπανούς, σφγραγίζοντας την ανωτερότητα των "νυχτερίδων", ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Σανόγκο αντίκρισε στο 77' την απευθείας κόκκινη.

Στις 22:00 γίνονται οι αναμετρήσεις:

Μπάγερν Μονάχου – ΑΕΚ

Μπενφίκα – Άγιαξ

Γιουβέντους – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Βικτόρια Πλζεν – Ρεάλ Μαδρίτης

Μάντσεστερ Σίτι – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Λιόν - Χοφενχάιμ

Τσάμπιονς ΛιγκChampions LeagueliveHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα