Action 24: Τηλεοπτικό come back με καθημερινή απογευματινή εκπομπή για Κωνσταντίνο Μπογδάνο;

MEDIA

Το τηλεοπτικό του come back με καθημερινή απογευματινή εκπομπή στο Action 24 συζητά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ενώ ο Γιάννης Πολίτης ετοιμάζει και νέα εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

Το κανάλι της Γκράβας, που αποδεικνύει ότι η ενημέρωση δεν πάει διακοπές, ξεκίνησε τον Ιούλιο, με Brainstorming - μια νέα

ενημερωτική εκπομπή κάθε βράδυ στις 9.00, που παρουσιάζουν ο Γιώργος Πιέρρος και ο Αργύρης Παπαστάθης, με τον διευθυντή του Action 24 Γιώργο Κουβαρά να εμφανίζεται σε ρόλο σχολιαστή.

Η εκπομπή θα συνεχιστεί τον Σεπτέμβριο την ίδια ώρα, ακριβώς δηλαδή πριν από το Evening Report – την εκπομπή «σημαία» του καναλιού, που βγαίνει κάθε βράδυ στις 10.00 με κεντρικό παρουσιαστή τον Γιώργο Κουβαρά και σχολιαστές τον Αντώνη Παπαγιαννίδη, τον Δημήτρη Καιρίδη, την Χριστίνα Κοραή, τον Σταμάτη Ζαχαρό αλλά και τον Γιάννη Πολίτη, που είναι και σύμβουλος ενημέρωσης στο κανάλι. Στα ρεπορτάζ ο Γιώργος Πιέρρος, ο Σπύρος Μουρελάτος και η Κατερίνα Δούκα και στην αρχισυνταξία ο Ρενάτο Λέκκα.

Brainstorming και Evening Report θα αποτελούν από τα μέσα Σεπτεμβρίου μια ενότητα, δίνοντας το καθαρό ενημερωτικό στίγμα του Action 24 καθημερινά από τις 9.00 μέχρι τις 11.30.

Στο μεταξύ, κάθε Τρίτη βράδυ ο Γιάννης Πολίτης θα συνεχίσει το “X2”, το επιτυχημένο πολιτικό talk show που εντάσσεται στα μακροβιότερα της ελληνικής τηλεόρασης, αφού πριν έρθει στο Action 24, όπου συμπληρώνει πέντε χρόνια, μετρούσε άλλα τόσα στην ΕΡΤ.

Επίσης, στις αμιγώς ενημερωτικές εκπομπές ο καθηγητής Δημητρης Καιρίδης συνεχίζει το «Ω τι κόσμος μπαμπά», το μοναδικό talk show στην ελληνική τηλεόραση αποκλειστικά για διεθνή θέματα, ενώ ο Σταμάτης Ζαχαρός επανέρχεται από το φθινόπωρο με το Capital Control, που φιλοξενεί πρόσωπα κυρίως από το χώρο της Οικονομίας.

ACTION 24πρόγραμμαεκπομπέςΚουβαράςπολίτηςΜπογδάνοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα