Στο «Φρίουλι» δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ουντινέζε

13:22 16/2/2012 - Πηγή: Neolaia

Με πάθος, αισιοδοξία και οδηγό τις προηγούμενες εκπληκτικές εμφανίσεις εκτός έδρας στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Ιταλία με αντίπαλο την ισχυρή εδώ και χρόνια Ουντινέζε.

Με πολλές απουσίες οι γηπεδούχοι 

Το μεσημέρι της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ουντινέζε με την ιταλική ομάδα να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα οι Ίσλα (ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Μίλαν σε μια σύγκρουση με τον Αμπροσίνι) και Ντι Νατάλε δε θα αγωνιστούν

κόντρα στο δικέφαλο. Από εκεί και πέρα στα πιτς θα μείνουν και οι Μπαντού και Ασαμόα.

Ο πρώτος έχει πρόβλημα στο γόνατο, ενώ ο δεύτερος στον ώμο. Επίσης εκτός λίστας είναι οι Φερνάντες και Τόρχε. Ο τελευταίος τη Δευτέρα σύμφωνα με αρκετά μέσα ενημέρωσης σε Ιταλία, Γαλλία και Ρουμανία φερόταν να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Ντι Νατάλε στην επίθεση, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.Ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν δείχνει να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει και θα είναι βασισμένη στη διάταξη του 3-5-1-1.

Ο Χαντάνοβιτς θα είναι κάτω από την εστία, η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Μπενάτια, Ντανίλο και Ντομίτσι, ενώ στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Μπάστα (δεξιά) και ο Αρμέρο (αριστερά). Ως κεντρικοί μέσοι θα αγωνιστούν οι Πίντσι, ο Μπατόκιο και Πατσιέντσα, και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Φλόρο Φλόρες θα βρεθεί ένας εκ των Αμπντί ή Φαμπρίνι.

Η πιθανή ενδεκάδα (3-5-1-1): Handanovic, Benatia, Danilo, Domizzi, Basta, Pinzi, Pazienza, Badocio, Armero, Fabrini, Floro Flores.

Πανέτοιμος για ακόμα μία ευρωπαϊκή πρόκληση είναι ο ΠΑΟΚ σήμερα. Ο «δικέφαλος» αγωνίζεται στο «Φρίουλι» με την Ουντινέζε και χθες το βράδυ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο γήπεδο, όπου θα ψάξει ένα γκολ για να επιστρέψει χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη. Οι παίκτες του Μπόλονι είχαν χθες την ευκαιρία να πατήσουν στο τερέν του «Φρίουλι». Ο Σταφυλίδης και ο Αθανασιάδης φαίνεται ότι… κερδίζουν οριστικά τη μάχη από Λίνο και Γιάννου αντίστοιχα και το μόνο που μένει είναι να επιβεβαιωθει αυτό το βράδυ της Πέμπτης, όταν θα ανακοινωθούν οι ενδεκάδες των δύο ομάδων, αφού, ως γνωστό, ο Μπόλονι αρέσκεται και σε αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Για τις υπόλοιπες εννιά θέσεις το τοπίο είναι ξεκάθαρο.

Ο Κρέσιτς θα είναι κάτω από την εστία, ο Σνάουτσνερ θα αγωνιστεί στα δεξιά της άμυνας και οι Μαλεζάς-Τσιρίλο (αισθάνθηκε μία μικρή ενόχληση στο δικέφαλο στη διάρκεια της προπόνησης επί ιταλικού εδάφους, αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι το σοβαρό) στο κέντρο της. Η τριάδα των μέσων θα αποτελείται ως συνήθως από τους Γκαρσία, Λάζαρ και Φωτάκη, ενώ ο Σαλπιγγίδης (δεξιά) και ο Γεωργιάδης (αριστερά) θα καλύψουν τα άκρα της επίθεσης.

Η πιθανή ενδεκάδα: Κρέσιτς, Έτο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλλίδης, Σαλπιγγίδης, Λάζαρ, Γκαρσία, Γεωργιάδης, Φωτάκης, Αθανασιάδης.

Για περισσότερες αναλύσεις και για επιπλέον στοιχηματικές επιλογές επισκεφτείτε το www.betarades.com

Keywords
Τυχαία Θέματα