Πενήντα αποχρώσεις του γκρι – Απελευθέρωση | Το ονειρεμένο φινάλε!

10:44 7/1/2013 - Πηγή: Neolaia

Το βιβλίο που αγαπήθηκε από εκατομμύρια γυναίκες, κυρίως, σε όλο τον πλανήτη μας ξεδίπλωσε τις τελευταίες του σελίδες και εκτυλίχθηκαν οι τελευταίες γραμμές της πολύπαθης, εκκεντρικής και πρωτόγνωρης ζωής του Christian Grey και της Anastasia Steele.

Ένας έρωτας που άρχισε δειλά να δημιουργείται στο «50 αποχρώσεις του γκρι«, που δοκιμάστηκε στο «50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι» και που έγινε αγάπη και νοιάξιμο στο εν λόγω βιβλίο.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι τα μισά του βιβλίου δεν ήταν

κάτι εντυπωσιακό και πρωτότυπο. Αν μπορούσε μία λέξη να το χαρακτηρίσει μέχρι εκείνο το σημείο θα ήταν «σεξ», σεξ παντού, σεξ χωρίς να υπάρχει αύριο! Για τον αναγνώστη κατάντησε λίγο κουραστικό και βαρετό (ακόμη κι αν δυσκολεύομαι και εγώ που το γράφω να το πιστέψω).

Οι τελευταίες σελίδες όμως από το μέσο και έπειτα ήταν απλά φανταστικές, με δράση, ένταση, αγωνία, πλοκή και είχε το τέλος που του άξιζε και που λίγο πολύ θέλαμε να διαβάσουμε.

Όταν έφτασα στις 20 σελίδες προς το τέλος ήρθε η συνειδητοποίηση ότι απλά τελειώνει και δεν υπάρχει συνέχεια της ιστορίας των δύο ηρώων που αγαπήσαμε και με έπιασε μία μικρή μελαγχολία αλλά ευτυχώς έπονται οι ομώνυμες ταινίες οπότε έχουμε κάτι να περιμένουμε.

Καλή ανάγνωση. Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας!

Keywords
Αναζητήσεις
πενήντα αποχρώσεις του γκρι απελευθέρωση pdf, απελευθερωση 50 αποχρώσεις pdf
Τυχαία Θέματα