Εκμέκ @ Socialista | Πέμπτη 24 Νοεμβρίου [booking]

Οι Ekmek, αφού βγήκαν απ’ τον φούρνο και σιροπιάστηκαν, συστήνονται για πρώτη φορά στο κοινό της Αθήνας σε ένα μεγάλο πάρτι με ethnic ρυθμούς, balkan-ροκ τσουλήθρες και Μεξικό μάσκες στην σκηνή του Socialista, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011.

Μέσα σε δυο λιγότερο από δυο χρόνια, η παρέα από την Θεσσαλονίκη κατάφερε πατώντας στην ευφάνταστη διασκευή γνωστών

τραγουδιών να καθιερωθεί ως μια από τις πιο δυναμικές και εξωστρεφείς προτάσεις στο live στερέωμα, αλλά και να κοιτάξει με σοβαρότητα και ειλικρίνεια εντός για να βρει το πρωτότυπο υλικό που κυκλοφορεί στο πρώτο του άλμπουμ με τίτλο «Γλυκαίνει και δεν παχαίνει» (Lyra).

Από τον Κηλαηδόνη και τους Κατσιμίχα, έως τους Depeche Mode και τον Marc Almond, και από τον ρετρό Χιώτη έως την Rihanna οι Ekmek παρουσιάζουν στα live τους ένα τρελό διασκεδαστικό, δυναμικό show που ξεχειλίζει από αγαπημένες γνωστές ελληνικές και ξένες διασκευές πάντα δοσμένες μέσα από το δικό τους ιδιαίτερο balkan-ethnic πρίσμα.Οι Ekmek είναι: Αλέκος Σπανίδης(τύμπανα), Σάκης Ραπτόπουλος (ακκορντεόν), Στέργιος Γιάννος(κοντραμπάσο), Γιώργος Αβραμίδης (τρομπέτα), Αργύρης Κρομμύδας (ηλ.κιθάρα), Άλκης Κανίδης (φωνή, κλ. κιθάρα)Ώρα έναρξης: 23.00Socialista
Τριπτολέμου 33, Γκάζι
Keywords
Τυχαία Θέματα