Αρνούμαι να ακούσω τον Παντελή Παντελίδη!

11:47 3/9/2012 - Πηγή: Neolaia

Ζούμε στην εποχή του Internet που σημαίνει ότι ο (κάθε) Παντελής Παντελίδης μπορεί να γίνει σταρ από τη μια μέρα στην άλλη.

Άλλαξε η μουσική βιομηχανία, άλλαξε και ο τρόπος που γίνεται επιτυχία ένα τραγούδι. Πλέον δε χρειάζεσαι promotion, μεγάλα budget και συναυλίες για να γίνεις γνωστός. Αρκεί να κάνεις ένα

βίντεο viral στο Youtube και ξαφνικά θα το δεις να γίνεται share σε όλο το Facebook και το Twitter.

Ανήκω στην κατηγορία των ατόμων που αν δεν έχουν ανακαλύψει κάτι από νωρίς αρνούνται να ασχοληθούν όταν έχει γίνει μόδα. Κάτι ανάμεσα σε άποψη και πείσμα. Κάπως έτσι έχω βρεθεί τόσο καιρό να περιτριγυρίζομαι από shares του Παντελή Παντελίδη, να έχω πάρει είδηση ότι έγινε η νέα μόδα, κάτι που είναι αρκετό για να με κάνει να μη θέλω να ασχοληθώ. Όταν πια άκουσα και άτομα που δεν είναι του είδους του (ναι, διάβασα σε άρθρο πως είναι λαϊκό το άσμα) να δηλώνουν ένοχα πως τους κόλλησε το τραγούδι, τότε κατάλαβα ότι μιλάμε για νέο μεταδοτικό ιό. Δεν μπορώ να κρίνω το τραγούδι ή τον τραγουδιστή και προφανώς και δεν κατακρίνω τον τρόπο προώθησης του τραγουδιού του. Αντιθέτως, μπράβο του που έγινε γνωστός εκμεταλλευόμενος τις νέες τεχνολογίες.

Ωστόσο, δε μπορώ παρά να αναρωτιέμαι πώς τα καταφέρνουμε να «κολλάμε» με κάτι και ξαφνικά να το κάνουμε μόδα. Τι θέλει τελικά ένα βίντεο για να γίνει viral;

*Αν υπάρχουν κι άλλοι τρελοί σαν εμένα που με νύχια και με δόντια έχουν νικήσει την ανθρώπινη περιέργεια και δεν άκουσαν το τραγούδι του Παντελίδη, παρακαλώ ενημερώστε. Να κάνουμε group therapy!

Keywords
Τυχαία Θέματα