Άγριο «πέσιμο» Αλαβάνου σε ΣΥΡΙΖΑ – Τσίπρα

10:49 4/2/2013 - Πηγή: Neolaia

Στο στόχαστρο και η ΔΗΜΑΡ…

Δριμεία κριτική εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και της κεντρικής του γραμμής του που έχει χαραχθεί από την ηγεσία στο θέμα της αναγκαίας ή μη παραμονής στην ευρωζώνη διατύπωσε από τη Ελευθεροτυπία ο Α. Αλαβάνος, ενώ βέλη εκτόξευσε και κατά της ΔΗΜΑΡ. Επιτέθηκε στα δύο κόμματα αριστερής «καταγωγής», όπως τα αποκάλεσε στο άρθρο του,

αναφέρωντας για τη ΔΗΜΑΡ ότι «έχει φτάσει σε σημείο εκ των πραγμάτων να είναι συνένοχο στις ανατροπές των εργασιακών κατακτήσεων, σε αστυνομοκρατικές πρακτικές, ακόμη και σε επιστρατεύσεις».

Αναφορικά στον ΣΥΡΙΖΑ, ειδικότερα, εκτίμησε ότι «έχει επιτύχει να αναδειχθεί στον υπ’ αριθμόν ένα κομματικό αντίπαλο της κυβέρνησης. Όχι όμως σε προγραμματικό ούτε σε ιδεολογικό αντίπαλο… Το αντίθετο. Έχει πλήρως αποδεχθεί το πλαίσιο δράσης του συστήματος: με κάθε όρο παραμονή στην Ευρωζώνη», για να καταλήξει λέγοντας για το ίδιο θέμα ότι: «Η επίσημη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ‘η αποχώρηση από το ευρώ αποτελεί εθνική καταστροφή’, συνιστά εκ των πραγμάτων άμεση συνεργασία με την κυβέρνηση στην εκστρατεία τρομοκράτησης του ελληνικού λαού»!

Αναμένονται οι αντιδράσεις της Αγίου Κωνσταντίνου και, φυσικά, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, στην περίπτωση που υπάρξει μάλιστα σε επίσημο επίπεδο, της Κουμουνδούρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα