Chill out | Κυκλοφορεί το πρώτο τεύχος της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς

16:45 2/11/2012 - Πηγή: Neolaia

Το 1ο τεύχος της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, του φοιτητικού περιοδικού Chill Out κυκλοφορεί και είναι πιο «vintage» από ποτέ! Εξώφυλλο, φωτογραφήσεις, συνεντεύξεις, αλλά και Fashion Editorial με διάθεση παλιάς εποχής. Όλα γεμάτα χρώματα και καλή διάθεση μας ετοιμάζουν να υποδεχτούμε τα πρώτα φύλλα του φθινοπώρου!

Κεντρική Συνέντευξη

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του φοιτητικού κοινού (και όχι μόνο), φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το περιοδικό και μίλησε για όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Μια συνέντευξη που αξίζει να δουν και να διαβάσουν όλοι!

Θεματολογία Περιοδικού

Στο περιοδικό θα βρείτε θεματολογία που αφορά σχεδόν κάθε πτυχή της καθημερινότητας ενός φοιτητή. Στήλες για φοιτητικές δραστηριότητες, για το σινεμά, για τη μουσική, για φοιτητικές συνταγές, x-treme sports, μόδα και μια σειρά ακόμα από θέματα. Στο τεύχος φιλοξενείται επίσης αφιέρωμα στους Πρωτοετείς φοιτητές, καθώς και συνέντευξη από ένα νέο συγκρότημα, που κάνει τα πρώτα του μουσικά βήματα, τους «End Of Ιris».

Fashion Editorial

Η φωτογράφιση της μόδας σε αυτό το τεύχος, απλά μαγεύει. Μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή, με ρούχα πιο σύγχρονα από ποτέ! Παλ χρώματα, έντονο μακιγιάζ και Styling που θα συζητηθεί.

Θα το βρείτε…

Το περιοδικό θα το βρείτε, όπως πάντα, στα χαρακτηριστικά πορτοκαλί stand σε όλα τα Πανεπιστήμια (ΑΕΙ και ΤΕΙ) της Αττικής, καθώς και σε 5 Ιδιωτικά κολέγια!

Αν όμως δεν «πατάτε» και πολύ στη σχολή, ή έχετε αποφοιτήσει, κυκλοφορεί και σε 60 σημεία παρουσίας εκτός σχολών (επιλεγμένα μαγαζιά/ φοιτητικά στέκια).

Facebook

Για περισσότερες ειδήσεις, νέα αλλά και για να συμμετάσχετε και εσείς στη δημιουργία του επόμενου τεύχους του πιο… φοιτητικού περιοδικού ελάτε στη παρέα μας στο www.facebook.com/chilloutmagazine .

Καλή ανάγνωση!

Keywords
Τυχαία Θέματα