Ζητούν «καθαρή λύση» στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Ενδέχεται και πάλι να μην ληφθεί απόφαση

Τον βαθύ προβληματισμό τους για τα τεκταινόμενα στη χώρα και το ΠΑΣΟΚ εκφράζουν σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος στη συνεδρίαση τους που συνεχίζεται ως αυτή την ώρα.

Η συζήτηση που....
άνοιξε στο Πολιτικό Συμβούλιο αμέσως μετά από την εισήγηση του προέδρου του Κινήματος, Γιώργου Α. Παπανδρέου άρχισε να λαμβάνει τον χαρακτήρα ενός κατ' αρχήν απολογισμού για την διετή διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ και τα τρωτά σημεία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκφράστηκαν διαφωνίες για τον απολογισμό αυτό, χωρίς να αποφευχθούν, κάποιες στιγμές, και αιχμές για τη στάση προσώπων του ευρύτερου περιβάλλοντος του κ. Παπανδρέου.

Ταυτόχρονα, οι τοποθετήσεις των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου αναφέρονται και στα επόμενα βήματα του ΠΑΣΟΚ, χωρίς, μέχρις στιγμής, να έχει αποσαφηνιστεί εάν η πρόταση του κ. Παπανδρέου γίνεται αποδεκτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται η μη λήψη απόφασης από το Πολιτικό Συμβούλιο σήμερα. Η τελική απόφαση, με άξονα την πρόταση του κ. Παπανδρέου, ενδέχεται να ληφθεί από το Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.

Σε κάθε περίπτωση, οι απόψεις των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου που δίιστανται ως προς την πρόταση του κ. Παπανδρέου, εστιάζονται στο επείγον που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, υπαγορεύεται από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, ενώ οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου προσανατολίζονται προς μια «καθαρή» λύση, η οποία, όπως προκύπτει πάντα από πληροφορίες για τις τοποθετήσεις του μελών του οργάνου, δεν ταυτίζεται με την πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

http://www.newsbeast.gr
Keywords