Τρόμος τώρα στη NΔ-SATURN> Μόλις έμαθαν ότι έδεσε η ημερομηνία-19 Ιουνίου των Αγίων Πάντων-των πρόωρων εκλογών!

Τρόμος επικρατεί αυτή τη στιγμή στα γραφεία της ΝΔ-SATURN στη Συγγρού!
Κορυφαία στελέχη-εάν υπάρχουν τέτοια εδώ-μόλις πληροφορήθηκαν αυτό που το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» έχει γράψει κατ επανάληψη (σήμερα θα αποκαλύψουμε και λεπτομέρειες): Θα έχουμε πρόωρες εκλογές στις 19 Ιουνίου Κυριακή των Αγίων Πάντων-βλέπε Κουβέλης, Ντόρα, Οικολόγοι, Τραβέλια κλπ.-.
Η πληροφορία έφτασε στη....
NΔ-SATURN από στελέχη της «Δημοκρατικής
Συμμαχίας», τα οποία πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μια και θεωρούν δεδομένο πως θα μπουν στη Βουλή-για να παίρνουν τα λεφτά της επιχορήγησης-και στη συνέχεια θα συμμετάσχουν σε Οικουμενική κυβέρνηση!
Ο Γιώργος Παπανδρέου προσφεύγει σε πρόωρες εκλογές με τη μικρότερη προεκλογική περίοδο που επιτρέπει το Σύνταγμα, 3-4 εβδομάδες!
Ο ίδιος θα κάνει ελάχιστες εμφανίσεις στην εξέδρα, ενώ θα χρησιμοποιήσει πολύ την τηλεόραση –τρίβουν τα χέρια τους οι καναλάρχες-και το διαδίκτυο!
Την τελική απόφαση για πρόωρες εκλογές τον Ιούνιο, την έλαβε μετά από συναντήσεις με όλα τα μέλη της οικογένειας Παπανδρέου. Μια γυναίκα-όχι η Άντα-ήταν εκείνη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την απόφασή του.
Από τους υπουργούς η μοναδική που γνωρίζει τις προθέσεις του Γιώργου είναι η Τίνα Μπιρμπίλη, που όσα κι αν τις καταμαρτυρούν παραμένει στενή οικογενειακή φίλη.
Οι εκλογές τον Ιούνιο είναι δεδομένες λοιπόν κι αυτό έχει προκαλέσει ένα τσουνάμι τρόμου στη ΝΔ-SATURN.
Αγχωμένοι οι Σταικομυταράκηδες, προσπαθούν να στήσουν εσπευσμένα το «Ζάππειο Νο 2», παρότι γνωρίζουν ότι θα ξεσπιτώσουν τα ομόφυλα ζευγαράκια του πάρκου.
Αλλά ούτε και στην Ιπποκράτους μέχρι και τη τελευταία στιγμή γνώριζαν τίποτε για τις σκέψεις του πρωθυπουργού.
Ναι, ο Γιώργος έχει ενημερώσει τον Στρος Καν και την Τρόικα για τις εκλογικές προθέσεις του κι εκείνοι άναψαν το πράσινο φως.
Στόχος του Παπανδρέου είναι να βγει το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα και να σχηματίσει Οικουμενική κυβέρνηση με την οποία να περάσει μέσα από την κόλαση της χρεοκοπίας και στη συνέχεια ο ίδιος ν αποδράσει για την Προεδρία της Δημοκρατίας!
Καλούμε τους φίλους τζογαδόρους να στοιχηματίσουν για τις πρόωρες του Ιουνίου...

http://www.kourdistoportocali.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα