Το ενιαίο μισθολόγιο και οι αποκρατικοποιήσεις

Ποια θέματα κυριαρχούν στον σημερινό Κυριακάτικο Τύπο; το Ενιαίο μισθολόγιο, οι συγχωνεύσεις και καταργήσεις Οργανισμών, οι αποκρατικοποιήσεις, η πάταξη της φοροδιαφυγής, οι αλλαγές στις επικουρικές συντάξεις, και η.....
τακτοποίηση των αυθαιρέτων.

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής: "Τί θέλετε; Να πουλήσω
την Πελοπόννησο; ".
Κατά την εφημερίδα "τι θέλετε να κάνω; Μήπως να βάλω ενέχυρο τα νησιά ή να πουλήσω την Πελοπόννησο; Η φράση του πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών αποκαλύπτει με τον πλέον δραματικό τρόπο σε ποιο σημείο βρέθηκε ο ίδιος και η χώρα".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: "Μαχαίρι από Σεπτέμβριο σε εφάπαξ και επικουρικές".
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "σαρωτικές αλλαγές στις επικουρικές αναμένονται από το Σεπτέμβριο και σημαντικές μειώσεις στα ποσά του εφάπαξ μέχρι το τέλος του χρόνου! Ειδικότερα έρχονται περικοπές που θα φτάνουν το 40% για τους 730.000 ήδη συνταξιούχους, ενώ για το εφάπαξ οι μειώσεις θα φτάσουν μέχρι και το 20% ".

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Καυτός Αύγουστος! Με συνταγή fast track οι ιδιωτικοποιήσεις".
Η εφημερίδα τονίζει ότι "σε ένα κρίσιμο διάστημα 30 ημερών εισέρχεται η κυβέρνηση η οποία ανοίγει ταυτόχρονα όλα τα μέτωπα επιδιώκοντας ταχύτατη προώθηση του μεταρρυθμιστικού έργου. Ενιαίο μισθολόγιο συγχωνεύσεις και καταργήσεις Οργανισμών, αποκρατικοποιήσεις και πάταξη της φοροδιαφυγής βρίσκονται στην κορυφή της καυτής ατζέντας".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: "Υπ'Αρ.1 εχθρός της Μασονίας ο Σεραφείμ".
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ο κόμπος έφτασε στο χτένι με τον Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ, δηλώνουν γνωστά στελέχη της Μασσονίας ".

Η ΕΠΟΧΗ: "Οι άγριες μέρες του Αυγούστου".
Η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι "πάνε και τα μπάνια του λαού. Ούτε καν η λεκτική παραπλάνηση του Ανδρέα Παπανδρέου προκειμένου να καθησυχάσει τον κόσμο για ήρεμο καλοκαίρι ενώ ετοίμαζε το περίφημο 3ετές πακέτο λιτότητας το φθινόπωρο του 1985, με αρχιτέκτονα το Σημίτη, δεν χρησιμοποιείται πια ούτε προσχηματικά

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Ομάδα κρούσης από Κομισιόν σε ανοιχτή γραμμή με Μαξίμου".
Η εφημερίδα αναφέρει ότι "ομάδα κρούσης η οποία θα αναλάβει με εντολή της Κομισιόν το έργο του συντονισμού της παρακολούθησης και της παροχής τεχνικής και κάθε άλλης βοήθειας προς την κυβέρνηση, στο πλαίσιο εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, συστήνεται στο αμέσως επόμενο διάστημα".

Κυριακάτικη ΑΥΓΗ: "Ριφιφί τον Αύγουστο".
Κατά την εφημερίδα "Ατελείωτοι φόροι, έκτακτα χαράτσια, νέες περικοπές μισθών, περιορισμός δικαιωμάτων συνθέτουν την κυβερνητική πολιτική και στρατηγική που επιχειρεί να πιάσει στον ύπνο τον ελληνικό λαό".

Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: "Θα πάνε φυλακή οι μισοί εκδότες και πολλοί τραπεζίτες".
Σύμφωνα με την εφημερίδα "αν μιλήσει ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης ο οποίος έφυγε έγκαιρα από την Ελλάδα γνωρίζοντας τη θύελλα που θα ξεσπάσει, κινδυνεύουν να βρεθούν στη φυλακή οι μισοί μεγαλόσχημοι εκδότες και πολλοί τραπεζίτες πο
Keywords
Τυχαία Θέματα