Τιμωρήθηκε το ζευγάρι που είχε πετάξει το σκυλάκι του στη θάλασσα

Είχαν ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών με την απόφασή τους να ρίξουν το σκυλάκι τους στη θάλασσα τον Απρίλιο που μας πέρασε προκαλώντας χιλιάδες αρνητικά σχόλια σε blogs και Twitter. Την Πέμπτη, η Linda Jones και ο John Nesbitt κρίθηκαν ένοχοι από δικαστήριο το οποίο τους επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 εβδομάδων, αποκλεισμό 10 ετών από κάθε δραστηριότητα με ......
ζώα ενώ θα βρίσκονται και υπό επιτήρηση για 6 μήνες.

Το ζευγάρι,
με τη δικαιολογία ότι «ήθελε να δροσιστεί το ζωάκι τους» το πέταξαν μέσα στο νερό με αποτέλεσμα να υποστεί τραύματα στον λαιμό, το κεφάλι και τη σπονδυλική στήλη.

Το λυπηρό συμβάν είχε καταγράψει ένας περαστικός με την κάμερά του και το υλικό χρησιμοποιήθηκε ως αποδεικτικό στοιχείο για την καταδίκη τους. «Δεν πέταξα τον σκύλο που στο νερό. Δεν μπορώ να την σηκώσω για είναι πολύ βαριά», είχε δηλώσει τότε η 51χρονη, όμως το video δείχνει καθαρά πως έλεγε ψέματα.

«Ο άνδρας σήκωσε το σκυλάκι και το πέταξε στη θάλασσα. Αυτό βγήκε έξω και μετά η γυναίκα το ξαναπέταξε μέσα», τόνισε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Η μικρή Jess είναι καλά στην υγεία της πλέον άλλα σύμφωνα με έναν κτηνίατρο θα μπορούσε ακόμα και να είχε σκοτωθεί από την πτώση αφού τα νερά ήταν πολύ ρηχά.

www.mediagate.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα