Τι να ψηφίσω ;

1) Το ΠΑΣΟΚ; Το αποκλείω! Γιατί; Επειδή ο αρχηγός του ο ΓΑΠ αποδείχθηκε ότι είχε συνεννοηθεί με το Δ.Ν.Τ. πριν τις εκλογές Οκτωβρίου 2009, το ομολόγησε ο τότε πρόεδρος του ΝΔΤ Στρός Κααν. Έτσι, ο αρχιπροδότης άρχισε την καταστροφή της χώρα μου, της Ελλάδας και σε αυτή του την ενέργεια συνετέλεσαν όλα τα μέλη της κυβέρνησής του ψηφίζοντας τα αλλεπάλληλα μνημόνια-αντισυνταγματικά- και δίχως να διαβάσουν
τις επαχθέστατες δεσμεύσεις που προβλέπουν τα .....
άρθρα του, όπως οι ίδιοι ομολόγησαν. Αρκεί που τους το είπε ο ‘’αρχηγός’’, ο οποίος- όπως φημολογείται- πήρε μίζα 2.500.000.000 (δισεκατομμύρια), ευρώ. Το δε σχέδιο είχε ξεκινήσει ο άλλος προδότης Σημίτης που προέτρεπε τον ελληνικό λαό, από τηλεοράσεως, να παίξει στο χρηματιστήριο γιατί το ΠΑΣΟΚ έχει καταστήσει τη δραχμή το ισχυρότερο νόμισμα της Ευρώπης…. Αργότερα όμως, με τις καταστροφικές συνέπειες που είχε το κατρακύλισμα του χρηματιστηρίου είχε την αναίδεια και το θράσος, σε ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφο από τηλεοράσεως να πει το γνωστό αναίσχυντο ‘’ Ας πρόσεχαν’’. Για να μην αναφερθώ στον ‘’χαρισματικό’’ Αντρέα για το πώς σκόρπιζε τα πακέτα Ντελόρ φέρνοντας μετανάστες απ’ την τότε Σοβιετική ένωση, δίνοντάς τους συντάξεις από τα χρήματα του έλληνα, διαλύοντας τα ασφαλιστικά του ταμεία αρχίζοντας από το ταμείο ναυτικών, διαλύοντας ελληνικές βιομηχανίες όπως την ΙΖΟΛΑ, την Πειραϊκή Πατραϊκή κλπ.
2) Το κόμμα της Ν.Δ. ; Το αποκλείω! Γιατί; Επειδή ο Σαμαράς ενώ πριν καταφερόταν εναντίον των μνημονίων, ξαφνικά και δήθεν για το καλό του τόπου, το έστειλε το γράμμα. Επιπροσθέτως, διέγραψε και έναν σεβαστό αριθμό βουλευτών από το κόμμα του γιατί δεν συμφώνησαν με αυτόν. Ψήφισε το κατάπτυστο, επαχθές 2ο μνημόνιο, μέχρι που δέχθηκε να ενταχθεί η χώρα μου στο Αγγλικό δίκαιο γεγονός που καταλύει την Κρατική ασυλία και παραχωρεί ευθέως Εθνική Κυριαρχία.
ΠΑΣΟΚ λοιπόν και Ν.Δ. αποκλείονται μόνο και μόνο γι’ αυτούς τους λόγους. Υπάρχουν και άλλοι λόγοι εξ ίσου σοβαροί. Δεν τους αναφέρω επειδή θα μου πάρει αρκετό χρόνο.
3) Το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. ; Το αποκλείω! Γιατί; Επειδή ο Καρατζαφέρης ενέπαιξε τον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα την φτωχολογιά. Πρώτο ατόπημα : Έβαλε στο κόμμα του την Τζαβέλα, γνωστή από το παρελθόν ως αφισοκολλήτρια του Μητσοτάκη σε όλα τα χωριά της Ευρυτανίας, που ως αντάλλαγμα για τις υπηρεσίας της την έβαλε 2η υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και όταν απεβίωσε ο Θανάσης Κανελλόπουλος, πήρε τη θέση του και μέσα στην ελληνική βουλή ακούσθηκε από το στόμα της κυρίας η φράση ‘’Νότιος Αλβανία’’, αντί Βόρειος Ήπειρος. Πριν, ήταν απλός υπάλληλος του ΟΑΕΔ και σε ελάχιστα χρόνια της έδωσαν τον τίτλο του Διοικητού του ΟΑΕΔ. Υπήρξε υπάλληλος του Γιάννη Λάτση και Αντιπρόεδρος του Σωκράτη Κόκκαλη με αντικείμενο την προώθηση ‘’ταλαντούχων’’ νέων για σπουδές στο περιβόητο ΧΑΡΒΑΝΤ, όπου μεταξύ άλλων έστειλε και τον γνωστό μας Αλβανό Τσενάϋ. Ο δε Καρατζαφέρης γνωρίζει ότι η εν λόγω κυρία είχε κάνει επί εξάμηνο στα κιμπούτς του Ισραήλ και την πλασάρισε ως ‘’οικονομο
Keywords
Τυχαία Θέματα