Τι γίνεται ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας;

Εκλογές ακούμε,εκλογές δεν βλέπουμε αλλά τέλος πάντων τις περιμένουμε.Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας έχει αρχίσει να τρέχει στην προεκλογική κούρσα .

“Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης των θέσεων του, με νέες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα”,υποστηρίζει σε.....
ανακοίνωσή του επισημαίνοντας:

“Μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί 70 και πλέον συγκεντρώσεις
μελών και φίλων, σε κατάμεστες αίθουσες, με το ενδιαφέρον των πολιτών να αυξάνεται συνεχώς και να εμφανίζεται επιτακτική η ανάγκη, όπως οι καθαρές θέσεις του Συνδέσμου, που αφορούν στον έλεγχο και τιμωρία των υπευθύνων που οδήγησαν την Πατρίδα μας στην υποδούλωση του μνημονίου και στην απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας, στην ριζική αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης , στην ανάκτηση της χαμένης Αξιοπρέπειας μας κλπ, να υλοποιηθούν άμεσα στις επερχόμενες εκλογές.
Οι θέσεις μας αντιγράφονται, από τους Κυβερνώντες και από νέα κόμματα, προβαίνοντας σε όψιμες ενέργειες, με μόνο σκοπό να αρπάξουν και πάλι την ψήφο του Ελληνικού Λαού.
Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας θα κατέβει στις εκλογές με συνδυασμούς σε όλη την Επικράτεια, για να συμβάλλει δυναμικά στην αναγέννηση της Πατρίδας μας”,καταλήγει η ανακοίνωση.

Χωρίς αμφιβολία το “πείραμα” του ΣΕΕ έχει ενδιαφέρον. Τι εννοούμε; Ο ΣΕΕ είτε από επιλογή ,είτε επειδή δεν αποτελεί μέρος του παραδοσιακού κομματικού χάρτη της χώρας,δεν έχει σχεδόν καμία παρουσία στα “παραδοσιακά” ΜΜΕ. Το κενό αυό δεν μπορούμε να πούμε ότι καλύπτεται επαρκώς από τα “νέα” μέσα του διαδικτύου. Συνεπώς αυτό που μένει ως βασικός αγωγός για να περάσει τα μηνύματά του ο ΣΕΕ στους πολίτες,είναι οι συγκεντρώσεις και η προσωπική επαφή.Το αποτέλεσμα που θα έχει στην κάλπη λοιπόν ο ΣΕΕ θα δείξει αν αρκεί αυτή η επαφή.Κι απ΄ αυτό θα βγουν και πολλά χρήσιμα συμπεράσματα όχι μόνο για τον ΣΕΕ ,αλλά και για τους ψηφοφόρους.Θα δούμε δηλδή αν πράγματι έχουν βαρεθεί το πολιτικό παιχνόδι όπως παίζεται μέχρι σήμερα.

Βέβαια,το βασικό είναι αν το μήνυμα του ΣΕΕ πείθει

http://www.onalert.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα