Τα φασιστοναζί "ουγκ" απειλούν. Αυτοονομαζονται και Πατριώτες "πιθανον Γερμανοι πατριώτες"

«Ένα θα σας πω: Veni, Vidi, Vici! Που σημαίνει: με λασπολογήσατε, με φιμώσατε, σας νίκησα. Αυτός ο αγώνα θα συνεχιστεί. Αφιερώνω τη νίκησε όλα τα λεβεντόπαιδα με τη μαύρη μπλούζα και τα χρυσά γράμματα. Όσοι προδίδουν αυτή την πατρίδα είναι η ώρα να φοβηθούν. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ! Ντροπή στους συκοφάντες μας».
«Θέλω να.....
ευχαριστήσω με όλη τη δύναμη της ελληνικής μου καρδιάς τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που ψήφισαν σήμερα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα Χρυσή Αυγή» τόνισε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Επιτέθηκε δε με σφοδρότητα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, καταγγέλλοντας, όπως είπε, «έναν από τους κατεξοχήν συκοφάντες μας, που μίλησε για πατριωτισμό όταν έχει υπηρετήσει 3 μήνες στο ναυτικό, που έλεγε ότι δε θα κάνει συγκυβέρνηση και τώρα λέει ναι στη συνεργασία».
Ο κ. Μιχαλολιάκος μιλώντας από τα γραφεία του κόμματος μετά την ανακοίνωση των exit polls που του δίνουν ποσοστό 6 με 8%, σε επιθετικούς τόνους απευθύνθηκε σε όσους -όπως τόνισε- στάθηκαν εχθρικά στη Χρυσή Αυγή αλλά και στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.

«Η χούντα του Μνημονίου συνεχίζεται και η αντίσταση της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται και μέσα και έξω από τη Βουλή. Για μια Ελλάδα ανεξάρτητη χωρίς τη δουλεία του Μνημονίου και την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας» σημείωσε στη συνέχεια ο κ. Μιχαλολιάκος και πρόσθεσε: «Μια φράση σας λέω: Veni, nidi, vici. Με λασπολογήσατε, με συκοφαντήσατε, με φιμώσατε. Σας νίκησα. Ερχόμαστε».
OXI ALLO KAPBOYNO
Keywords
Τυχαία Θέματα