Συλλογή χιλιάδων υπογράφων για τον πρόεδρο Ομπάμα για να αποκαλύψει τα μυστικά της κυβέρνησης για τα UFO

Η αναζήτηση ευφυούς ζωής και η αλήθεια για τα UFO ξαναχτύπα την πόρτα στο γραφείο του προέδρου Ομπάμα.
Περισσότεροι από 7.500 άνθρωποι έχουν υπογράψει μια αίτηση ζητώντας από το Λευκό Οίκο να αναγνωρίσει επισήμως την εξωγήινη παρουσία και την επίδραση που ασκούν στο....
ανθρώπινο γένος και να απελευθερώσουν αμέσως από το δημόσιο τομέα όλα τα αρχεία από όλους τους οργανισμούς και στρατιωτικές υπηρεσίες που σχετίζονται με αυτό το φαινόμενο."
Εάν η αίτηση πάρει ακόμα 17.000 υπογραφές μέχρι της 22 Οκτωβρίου,
ο Λευκός Οίκος θα υποχρεωθεί να απαντήσει.Η κυβέρνηση Obama έχει από την αρχή την πρωτοβουλία με τίτλο "Εμείς, οι Άνθρωποι' που θα επιστράτευε από τον Λευκό Οίκο επιτελικά στελέχη για την έρευνα στοιχείων και την ανάληψη δράσης για κάθε θέμα πολιτών όταν θα είχαν τουλάχιστον 25.000 υπογραφές.

Αρχικά μαζεύτηκαν μόλις 5.000 υπογραφές, αλλά ο Λευκός Οίκος ζήτησε να αυξηθεί ο αριθμός την Δευτέρα. Η αναφορά δημιουργήθηκε από τον Stephen Bassett, ο οποίος ασκεί πιέσεις στην Ουάσιγκτον για το θέμα των UFO εδώ και 15 χρόνια.

Ο ερευνητής ανέφερε "Ήξερα ότι είχαμε πάρει τουλάχιστον 5.000 υπόγραφες. Αυτό είναι εύκολο. Το ερώτημα τώρα είναι, ότι χρήζεται αρκετούς παραπάνω αλλά αν μαζευτούν σε πραγματικά μεγάλο αριθμό, ποιος ξέρει τι θα συμβεί"
Στην ιστοσελίδα του, ο Bassett προτρέπει χρήστες των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης να δημοσιεύσουν τις συνδέσεις με την αναφορά για την άμεση άσκηση πίεσης για την αποδέσμευση των αρχείων.

Η αναφορά λέει ότι εκατοντάδες αξιωματούχοι έχουν επιβεβαιώσει δημοσίως την επαφή του ανθρώπου με εξωγήινη ζωή. Ισχυρίζεται, επίσης, ότι το ήμισυ των Αμερικανών πιστεύουν στα UFO και στους εξωγήινους. "Οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν. Οι άνθρωποι μπορούν να χειριστούν την αλήθεια".

Η αναφορά βρίσκεται στην διεύθυνση του λευκού οίκου
Disclosure. The White House
Ο δικτυακός τόπος του ερευνητή είναι
Stephen Bassett, PRG Executive Director

http://www.huforc.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα