Σκηνές αίσχους στην Α' ΔΟΥ Ηρακλείου

Στις 16 Αυγούστου 2011 και ώρα 12 το μεσημέρι, βρισκόμουν για κάποια υπόθεση μου στην Α' ΔΟΥ Ηρακλείου, περιμένωντας στην ουρά, εξω από το γραφείο 201 της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Υπήρχε μόνο ένας υπάλληλος στο γραφείο αυτό, ο οποίος εξυπηρετούσε τους πολίτες.
Ο συγκεκριμένος υπάλληλος βγήκε από το γραφείο του, μας επέπληξε που είχαμε το θράσος να πάμε στην εφορία την επομένη του 15αύγουστου- αγνοώ γιατι τον ενοχλούσε αυτο- και αποχώρησε για 5 περίπου λεπτά από το γραφείο του. Καθώς επέστρεφε, ήρθε προς το μέρος μας και πήρε επιδεικτικότατα
απο το χέρι εναν κύριο απο το τέλος της ουρας για να τον εξυπηρετησει επειδη ήταν παιδικός του φίλος!!!
Στη σκηνή αυτή αντέδρασε ένας ηλικιωμένος κύριος, ο οποίος ειπε στον εφοριακό ότι....
αυτό που έκανε ηταν απαραδεκτο. Στον 'κύριο' εφοριακό δεν άρεσε το σχόλιο, με αποτέλεσμα να αρχίσει να βρίζει με αισχρότατο τρόπο, τόσο τον ηλικιωμένο που του έκανε την παρατήρηση, όσο και όλους όσους περίμεναν στην ουρά.Στην ευνόητη αντίδραση όλων μας, ο ' κύριος' αυτός βγήκε απ το γραφείο του και κινηθηκε απειλητικα προς τον ηλικιωμένο που είχε το ' θράσος' να διαμαρτυρηθεί.
Κάποιοι απ όσους περιμέναμε στην ουρά παρενέβημεν προκειμένου να μην χτυπήσει ο ευέξαπτος υπάλληλος τον γεροντα, ο οποίος έτρεμε. Το επεισόδιο έληξε με τον υπάλληλο να μας βρίζει και να δηλώνει ότι ' το μαγαζί είναι δικό μου και το κλείνω όποτε γουστάρω' - αυτά ήταν τα ακριβή του λόγια. Και αυτό ακριβώς έπραξε. Εξαφανίστηκε απ το γραφείο του, υπό καταιγισμό διαμαρτυριών από μέρους μας.
Στην προσπάθειά μας να βρούμε το δίκιο μας, ανεβήκαμε στο γραφείο ενός 'κυριου' Υποδιευθυντή- ο οποίος είχε εμφανή ομοιότητα με τον 'κυριο' Θεόδωρο Πάγκαλο. Το εν λόγω άτομο μάς αποκάλεσε αυθάδεις, αισχρούς, αρνήθηκε να ακούσει το τι συνέβη και μας επέπληξε γιατί του στενοχωρήσαμε τον υπάλληλο! Αυτά ήταν τα λόγια του. Ο.. θιγμένος εφοριακός εμφανίστηκε μισή ώρα μετά, σαν να μην συνέβη τίποτα..
Σήμερα ένιωσα για πολλοστή φορά την μπόχα του κρατικού μηχανισμού σε όλο της το μεγαλείο. Αγένεια, παντελής έλλειψη σεβασμού στην τρίτη ηλικια και απίστευτη επιδειξη εξουσιας .Σιχάθηκα για πολλοστή φορά όλους εσάς τους καρεκλοκένταυρους με τις θηριώδεις κοιλιές και την ακόμα θηριωδέστερη έλλειψη ευαισθησιας. Ντροπιάζετε το ανθρώπινο είδος, ' κύριοι ' εφοριακοί.

laura s.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα