ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ PROFICIENCY ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ PROFICIENCY MICHIGAN:

ΜΑΡΤΙΟΣ 2012.
Η κατοχή του PROFICIENCY αποτελεί σημαντικό τυπικό και ουσιαστικό επαγγελματικό προσόν για κάθε ενήλικο, καθώς αποδεικνύει την άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας. To Proficiency είναι αναμφίβολα ένα....
από τα «ισχυρά χαρτιά» κάθε βιογραφικού.
Ένας ενήλικος που θέλει να προετοιμαστεί για Proficiency έχει συνήθως να αντιμετωπίσει δύο ζητήματα: το πρώτο είναι ότι έχει πάρει το Lower πριν από πολλά χρόνια, άρα έχει χρόνια να κάνει Αγγλικά, και το δεύτερο είναι ότι βιάζεται να αποκτήσει το πτυχίο
του Proficiency και τις γνώσεις που αυτό αντιπροσωπεύει. Για να αντιμετωπίσει με επιτυχία και τα δύο αυτά θέματα, που κάθε άλλο παρά εύκολα είναι στη διαχείρισή τους, θα πρέπει οπωσδήποτε να απευθυνθεί σε ένα εξειδικευμένο κέντρο προετοιμασίας Proficiency για ενήλικες που να διαθέτει ένα πρόγραμμα διαμορφωμένο με βάση τα παραπάνω. Η παρακολούθηση ενός ταχύρυθμου προγράμματος σε ένα καταξιωμένο και δοκιμασμένο φροντιστήριο ξένων γλωσσών για ενήλικες παραμένει ο μοναδικός τρόπος για να προετοιμαστεί κανείς ολοκληρωμένα, υπεύθυνα, αποτελεσματικά και οικονομικά για το Proficiency.

Τα εξειδικευμένα κέντρα προετοιμασίας Proficiency για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ» προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το PROFICIENCY MICHIGAN σε 8-12 μόλις μήνες, χάρη στο ειδικό πρόγραμμα σπουδών “Powerprof”. To “Powerprof” είναι ειδικά σχεδιασμένο για σπουδαστές που δεν διαθέτουν πρόσφατο Lower. Ο σπουδαστής κάνει ταυτόχρονα και συνδυαστικά τόσο μία ολοκληρωμένη επανάληψη της ύλης του Lower όσο και την ύλη του Proficiency. Έτσι, ούτε χάνει πολύτιμο χρόνο κάνοντας μόνο επανάληψη, ούτε «μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά» με φυσιολογικό επακόλουθο να απογοητευτεί και να εγκαταλείψει την προσπάθεια. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω και της χρήσης βιβλίων που είναι αποκλειστικά γραμμένα για την Ευρωδιάσταση και το πρόγραμμα Powerprof και έχουν βοηθήσει αποτελεσματικά χιλιάδες σπουδαστές.

Το υψηλό επίπεδο σπουδών επιβεβαιώνεται από τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις. Επίσης, όλα τα προγράμματα ξένων γλωσσών που παρέχει η Ευρωδιάσταση συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση σπουδών: εφόσον ο σπουδαστής δεν έχει υπερβεί ένα όριο απουσιών (10%) και εφόσον έχει παραδώσει το μεγαλύτερο μέρος (90%) των εργασιών που του ανατέθηκαν κατά τη διάρκεια του προγράμματος, ξαναπροετοιμάζεται δωρεάν για την επόμενη εξεταστική σε περίπτωση αποτυχίας στις εξετάσεις. Η Ευρωδιάσταση διατηρεί επίσης ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα, γεγονός που διασφαλίζει ότι οι σπουδαστές της έχουν άμεση και έγκυρη πληροφόρηση για οποιεσδήποτε τυχόν αλλαγές στη μορφή των εξετάσεων.
Η υψηλή ποιότητα σπουδών στην Ευρωδιάσταση συνδυάζεται με χαμηλά δίδακτρα και σημαντικές παροχές. Πραγματοποιώντας άμεσα την εγγραφή σας στο πρόγραμμα “Powerpof”, κερδίζετε:

1) ΕΚΠΤΩΣΗ 20% στα δ
Keywords
Τυχαία Θέματα