Σαββατοκύριακο με Ράλλυ Σπριντ στα Καμένα Βούρλα

Με 35 συμμετοχές θα διεξαχθεί το Ράλλυ Σπριντ Καμένων Βούρλων.

Το "Shell Ράλλυ Σπριντ Καμένων Βούρλων" διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου στη διαδρομή Ρεγκίνι-Καρυές.

Η διοργάνωση της Α.Λ.Α.Λ.περιλαμβάνει πολλές προσφορές για τα πληρώματα και.....
αυτό φαίνεται πως έπαιξε το ρόλο του στην τελική κατάρτιση της λίστας των συμμετοχών, καθώς ο αριθμός είναι ικανοποιητικός δεδομένου πως μιλάμε για χωμάτινο αγώνα.
Η “ SHELL “ είναι ο Μεγάλος Χορηγός του αγώνα, ενώ το ενεργειακό ποτό “SHARK ENERGY DRINK”, το “MUSIC-CAFÉ ΜΥΘΟΣ” στα Καμένα Βούρλα, όπου θα πραγματοποιηθεί η πανυγηρική εκκίνηση του Σαββάτου 10/09/2011 και η απονομή κυπέλλων - επάθλων την Κυριακή 11/09/2011.

Όπως αναφέρει το LamiaReport, ο αγώνας που προσμετρά στο Κύπελλο Ράλλυ Χώματος, περιλαμβάνει τρία “χορταστικά” χωμάτινα σκέλη των 18.80 χλμ. με αφετηρία 1ου σκέλους την Κυριακή 11/09/2011 και ώρα 09:00’.

Η πασίγνωστη τεχνική “Ακροπολική” διαδρομή Ρεγκινίου - Καρυάς, που είναι ανηφορική για τα πρώτα 5.43 χλμ. γίνεται σχετικά επίπεδη με ποικιλία στροφών στη συνέχεια, για να τερματίσει στην είσοδο του χωριού Καρυά Καμένων Βούρλων.

Η εμπειρία και το κέφι της ΑΛΑΛ υπόσχονται “μεγάλης διάρκειας” οδηγική απόλαυση στους αγωνιζόμενους και πλούσιο θέαμα για τους θεατές – πάντα με γνώμονα την ασφάλεια.


LamiaReport.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα