Πωλούσε το καθεστώς Καντάφι όπλα σε Έλληνες τρομοκράτες;

Η παράδοση σημαντικού οπλισμού από τη νέα ηγεσία της Λιβύης, προς τους Έλληνες αστυνομικούς, του οπλισμού που βρέθηκε στην πρεσβεία τους στην Ελλάδα, δημιουργεί σειρά ερωτημάτων όσο και φόβων για πολλούς, που είχαν συνδιαλαγές με τον θανόντα αφρικανό δικτάτορα...
Οι νέοι αξιωματούχοι στην....
πρεσβεία της Λιβύης,
κατόπιν έρευνας στους χώρους του κτηρίου, βρήκαν σε ντουλάπα και με τη σύμφωνη γνώμη της νέας κυβέρνησης παραδόθηκαν χθες το πρωί στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας της ΕΛ.ΑΣ. (την γνωστή μας κι ως αντιτρομοκρατική) ταεξής:

19 πιστόλια διαφόρων τύπων και διαμετρήματος,
11 περίστροφα,
2 υποπολυβόλα με πτυσσόμενο κοντάκι των 9 mm,
1230 σφαίρες ποικίλου διαμετρήματος,
8 σιγαστήρες,
γεμιστήρες,
15 κιλά εκρηκτικής ύλης SEMTEX σε 6 συσκευασίες,
5 πυροκροτητές,
2 χειροβομβίδες,
1 ανιχνευτής εκρηκτικών,
1 μηχάνημα ελέγχου τηλεφωνικών υποκλοπών.

Η παράδοση έγινε ύστερα από υπόδειξη της νέας Κυβέρνησης της Λιβύης προς την Πρεσβεία της στην Αθήνα.

Τα παραπάνω αντικείμενα έχουν σταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποιο "χτύπημα".

Αυτό που προξενεί τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο στις Αρχές, είναι σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, ότι τα όπλα εισήχθησαν παρανόμων στην χώρα μας σε σάκους που είχαν δηλωθεί ως "διπλωματικοί" και ουδέποτε δηλώθηκαν προς το υπουργείο Εξωτερικών.

Επίσης, ακόμη μεγαλύτερα ερωτήματα γενόνται από το ενδεχόμενο τμήμα του οπλισμού να έχει ήδη παραδοθεί για τον εξοπλισμό εγχώριων τρομοκρατικών οργανώσεων!

http://planet-greece.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα