Οργανωμένο σχέδιο εναντίον της καταγγέλλει η ΔΗ.ΣΥ.

Για οργανωμένο σχέδιο κατά της Δημοκρατικής Συμμαχίας και προσωπικά εναντίον τους μιλούν πλέον οι βουλευτές Λευτέρης Αυγενάκης, Γιώργος Κοντογιάννης και Χρήστος Μαρκογιαννάκης μετά και τα σημερινά δημοσιεύματα που τους εμφάνισαν να ψάχνουν τρόπο να φύγουν από το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη.
Και οι τρεις δηλώνουν έκπληκτοι με τα συγκεκριμένα κείμενα στο διαδίκτυο το περιεχόμενο των....
οποίων, διαβεβαιώνουν, ότι κινείται μόνο στη σφαίρα της φαντασίας των συντακτών τους

Με όσους μάλιστα το συζητούν, όχι απλώς διαψεύδουν ότι έχει την παραμικρή δόση αλήθειας ό,τι
γράφεται περί αποχώρησής τους από τη Δημοκρατική Συμμαχία αλλά παράλληλα υποστηρίζουν ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται οργανωμένο σχέδιο που στόχο έχει να πλήξει πολιτικά το κόμμα τους και τους ίδιους.

Ενδεικτική είναι η αντίδραση του βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη για τον οποίο στην εφημερίδα «Έθος» γράφτηκε ότι αναζητεί νέα πολιτική στέγη είτε στον ΛΑΟΣ, είτε στο κόμμα του Πάνου Καμμένου.

«Πρόκειται για αθλιότητα», είπε σε όποιον μίλησε μαζί του χωρίς να μπορεί να κρύψει την οργή του για αυτό το κείμενο. «Εγώ μπήκα στην πολιτική υπηρετώντας αρχές και αξίες και έχω συνέπεια στα πιστεύω μου», ανέφερε χαρακτηρίζοντας εντελώς ανακριβές το δημοσίευμα του Έθνους.

Μάλιστα συνεργάτες του έλεγαν ότι και μόνο από το γεγονός ότι είναι προγραμματισμένο να κατέβει σύντομα μαζί με τη Ντόρα Μπακογιάννη στην Κρήτη προκειμένου δημόσια να κάνουν ανακοινώσεις για τα ψηφοδέλτια του κόμματος στη Μεγαλόνησο, αποδεικνύεται πόσο ανυπόστατο είναι το συγκεκριμένο κείμενο.

Αλλά και ο Γιώργος Κοντογιάννης που εμφανίστηκε σε blog να σκέφτεται το ενδεχόμενο της επιστροφής του στη ΝΔ, έξαλλος διέψευσε ότι υπάρχει και η παραμικρή πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο διαβεβαιώνοντας ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το καλό του τόπου και η επιτυχία της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Όσο για τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη δεν μπήκε καν στη διαδικασία να ασχοληθεί θεωρώντας ανάξια σχολιασμού καν τέτοια δημοσιεύματα.

Επίσης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του briefingnews.gr στο παρασκήνιο έγινε προσπάθεια προσέγγισης του πρώην βουλευτή στη Β’Πειραιά και γνωστού ηθοποιού Γιώργου Βασιλείου προκειμένου να διερευνηθούν οι πιθανότητες επιστροφής του στη ΝΔ καθώς ως γνωστό έχει προσχωρήσει στη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη.

«Εγώ κωλοτούμπα δεν κάνω», ήταν η απάντησή του κόβοντας με το ...καλημέρα κάθε περαιτέρω σχετική κουβέντα.

http://briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα