ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ Η...ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΤΗΣ...ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ???

«Τσακώνονται οι ελέφαντες και την πληρώνουν τα μυρμήγκια». Με τη φράση αυτή συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των αστυνομικών περιγράφουν τη διαμάχη μεταξύ των αστυνομικών στις ομάδες Δέλτα και Ζήτα της Αμεσης Δράσης.
Οπως λένε χαρακτηριστικά «οι “έριδες’’ μεταξύ δύο ταξιάρχων στην Αμεση Δράση – αν και το οργανόγραμμα της Διεύθυνσης περιλαμβάνει μόνο έναν επικεφαλής – για το ποιος θα επικρατήσει, έχει δημιουργήσει κλίμα αντιπαλότητας και.......
στο χαμηλόβαθμο προσωπικό των χιλίων ευρώ. Είναι σαν να έχουν προβλήματα μέσα σε μια
οικογένεια ο πατέρας και η μητέρα και να τσακώνονται τα παιδιά».
Ακόμη και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. σημείωναν ότι «πριν από δύο χρόνια, όταν δημιουργήθηκε η ομάδα Δύναμης Ελέγχου Ταχείας Αντίδρασης (ΔΕΛΤΑ), υπήρξαν αντιδράσεις από τους “παλιούς” της Ζήτα που έλεγαν ότι δεν θα έπρεπε να δημιουργηθεί μια ακόμη ομάδα αλλά να ενισχυθεί η δική τους. Παράλληλα υπήρξε το φαινόμενο της διοίκησης μέσα στη διοίκηση με ξεχωριστούς επικεφαλής αξιωματικούς των δυο ομάδων».
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες 48 ώρες σχεδόν στο σύνολό του το προσωπικό της ομάδας Δέλτα κατέθεσε αιτήσεις μετάθεσης σε άλλες υπηρεσίες με το σκεπτικό ότι έχουν μείνει «ακάλυπτοι» κατά καιρούς από την υπηρεσία τους στις «επιθέσεις» που δέχονται.

http://patrinaki.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
ομάδα δέλτα
Τυχαία Θέματα