ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΥΒΡΙΖΟΥΝ τον Πειραιώς Σεραφείμ!

Με θρασύτατο εξώδικό τους και παρέμβαση προς το Συμβούλιο της Επικρατείας κατηγορούν τον μαχητή Μητροπολίτη για «μισαλλοδοξία, σκοταδισμό, μεσαιωνισμό – φανατισμό και φονταμενταλισμό». Η επίσημη Εκκλησία οφείλει να λάβει άμεσα θέση στα όσα ισχυρίζονται οι Μασώνοι, διαφορετικά η σκιά που θα πέσει πάνω στην Ορθοδοξία θα τη....
βυθίσει στο απόλυτο σκότος.


Η Παρέμβαση – Υπόμνημα τόσο του «Τεκτονικού Ιδρύματος» όσο και της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος» κατά του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ ενώπιον του Συμβούλιου της Επικρατείας γεννά πολλά ερωτηματικά τόσο για το ύφος του, όσο
και για τους ισχυρισμούς του.
Τα σχετικά έγγραφα που έφερε στο φως της δημοσιότητας η «Ε.Ω.Κ.» κοινοποιήθηκαν με δικαστικό επιμελητή, υπό τη μορφή εξωδίκου, στον κ. Σεραφείμ, με προφανή σκοπό να τον… τρομάξουν.
Μόνο που ο Μητροπολίτης Πειραιώς δεν είναι από εκείνους που – για να το πούμε λαϊκά – μασάνε. Ξέρει ποιους αντιμετωπίζει και διαθέτει όλα τα εχέγγυα, αλλά και την αγάπη του πιστού λαού, για να τα καταφέρει στο όνομα της Ορθοδοξίας, που τον τελευταίο καιρό βάλλεται πανταχόθεν.
Η απάντηση στους Μασώνους θα έλθει «πληρωμένη» από τον κ. Σεραφείμ, αλλά έχει τεράστια αξία να δούμε τι ισχυρίζονται ενώπιον μάλιστα του Συμβουλίου της Επικρατείας (Τμήμα Δ) για να αποκτήσουν οι πάντες αντίληψη του τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας.
ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
Στο υπόμνημά της η «Μεγάλη Στοά» αρχικά αναφέρει:
«Ο καθ’ ου, Μητροπολίτης Πειραιώς, άσκησε ενώπιον του Δικαστηρίου σας, την από 23.4.2010 και αριθμό καταθέσεως 3465/3.5.2010 αίτησή του, με την οποία αιτείται να υποχρεωθεί ο Υπουργός των Οικονομικών να προκαλέσει την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος για την ακύρωση του ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ, ισχυριζόμενος ότι τούτο, παρεξέκλινε του σκοπού του και ασχολείται με την «ίδρυση, λειτουργία και συντήρηση Μασονικών Στοών, την προώθηση της λατρείας του Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος (Μ.Α.Τ.Σ.) και ότι, υπό τον μανδύα του Ιδρύματος, λειτουργεί ως θρησκεία, την θρησκεία του Μασονισμού ή Τεκτονισμού ή Ελευθεροτεκτονισμού, άλλως την θρησκεία του Σατανισμού, η οποία δεν καλύπτεται από το άρθρο 13 του Συντάγματος, διότι αντίκειται στη δημόσια τάξη»».
Εν συνεχεία αφού προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν είναι «μυστική οργάνωση», αλλά «κλειστή» - καλά τώρα παίζουμε με τις λέξεις – απαριθμεί και τα μέλη της (όλως τυχαίως είναι όλοι από χρόνια νεκροί οπότε μην περιμένετε… διάψευση):
«…οι Έλληνες Τέκτονες απέδειξαν έμπρακτα καθ’ όλην τη δύο αιώνων πορεία του Τεκτονισμού στην Ελλάδα και την Κύπρο, την αγάπη τους προς την πατρίδα και την ακλόνητη εθνική τους συνείδηση.
Από τους αείμνηστους Τέκτονες ιδρυτές της «Φιλικής Εταιρείας» Ξάνθο, Σκουφά και Τσακάλωφ, που συνέβαλαν ουσιαστικά στην Εθνική Παλιγγενεσία, μέχρι τους πρωτεργάτες των μετέπειτα Εθνικοαπελευθερωτικών αγώνων, με πιο διάσημο τον ήρωα Παύλο Μελά, μέχρι τους δύο στυλοβάτες της ελληνικής Δημοκρατίας Αλέξανδρο Παπαναστασίου και Ελευθέριο Βενιζέλο, αλλά κα
Keywords
Τυχαία Θέματα