Οι 9 ομορφότερες παραλίες που έχουν παίξει σε ταινίες Η ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ!!

Και το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη στο Καστρί της Σκοπέλου «έπαιξε» στο Mamma Mia

Σε ποιο νησί ναυάγησε μικρή η Μπρουκ Σιλντς στη «Γαλάζια Λίμνη»; Σε ποια αμμουδιά κυλίστηκαν η Κερ και ο Λάνκαστερ στο θρυλικό φιλί του «Όσο υπάρχουν άνθρωποι»; Που γυρίστηκαν σκηνές του «Mamma Mia»; Ένα σωρό παραλίες παίζουν σε διάσημες ταινίες, όμως το όνομά τους δεν...
γράφεται ποτέ στο cast. Γνωρίστε τις αδικημένες πρωταγωνίστριες.

Devil’s beach, Φίτζι, Γαλάζια Λίμνη (1980)

Photo:
courtesy flickr.com
Μόλις 15 χρονών η Μπρουκ Σιλντς μας συστήθηκε στη Γαλάζια Λίμνη αθώα και τόπλες, με φόντο κοκοφοίνικες και καρχαρίες. Στην ταινία ερωτεύεται τον επίσης νεαρό ξάδελφό της, όταν το ξύλινο πλοίο με το οποίο ταξιδεύουν ναυαγεί και καταλήγουν μόνοι τους σε ένα ερημικό νησί.
Η παραλία: η παραλία Devil’s Beach παραμένει ειδυλλιακή όπως και πριν από 20 και πλέον χρόνια που βρέθηκε εκεί το κινηματογραφικό συνεργείο για τα γυρίσματα. Το νησί- παράδεισος και η «παραλία του διαβόλου» προσφέρουν ονειρικές εικόνες με φοίνικες και ρηχούς κοραλλιογενείς υφάλους ιδανικούς για βουτιές και εξερεύνηση. Σήμερα δεν θα βρείτε εκεί την αχυρένια καλύβα του ζευγαριού, αλλά θα απολαύσετε χυμούς από μάνγκο, γεύματα με αστακό και άψογο room service. Στο νησί φτάνετε με υδροπλάνο ή σκάφος, αφού πρώτα προσγειωθείτε στο Nadi International Airport.


Phi Phi Leh, Ταϊλάνδη, Παραλία (2000)

Έντεκα χρόνια πριν, είδαμε τον νεαρό Λεονάρντο Ντι Κάπριο σε ρόλο backpacker να ταξιδεύει με το σακίδιό του μέχρι την Ταϊλάνδη. Η χειρότερη ίσως ταινία στην οποία έχει παίξει ο σταρ, ευτυχώς αντισταθμίστηκε με το παραδεισένιο ειδυλλιακό τοπίο.
Η παραλία: γνωστή και χιλιοφωτογραφημένη τα επόμενα χρόνια, η παραλία βρίσκεται στο νησί Phi Phi Leh στην Ταϊλάνδη. O κόλπος Maya Bay μπορεί για τις ανάγκες της ταινίας να υποβλήθηκε σε ψηφιακή επεξεργασία, είναι όμως το ίδιο θεαματικός και από κοντά. Ζαχαρένια λευκή άμμος, ρηχά νερά και μια υποβρύχια «κορδέλα» από εντυπωσιακά κοράλλια κάνουν το σημείο ιδανικό για snorkeling. Μέχρι σήμερα στο σημείο δεν έχουν χτιστεί bungalows, ούτε έχει γίνει επέλαση από κουβαδάκια και τουρίστες με σαγιονάρες. Την παραλία μπορείτε να την επισκεφθείτε σαν ημερήσια εκδρομή, αναχωρώντας με σκάφος από τα νοτιοδυτικά ταϊλανδέζικα resorts του Πουκέτ και του Κράμπι. Αν θέλετε να διανυκτερεύσετε εκεί το βράδυ, επιτρέπεται, αρκεί να έχετε φέρει μαζί τη δική σας σκηνή.


One & Only Ocean Club, Μπαχάμες, Casino Royale (2006)

Στην πρώτη του αποστολή ως κατάσκοπος 007, ο ξανθός Ντάνιελ Κρεγκ μας συστήθηκε, φόρεσε το σμόκιν του Τζέιμς Μποντ και κάθισε στο τραπέζι του πόκερ βάζοντας στόχο να ανατρέψει τα σχέδια του Le Chiffre, ενός ανθρώπου που ασχολούνταν με τη χρηματοδότηση τρομοκρατικών οργανώσεων.
Η παραλία: το One& Only Ocean Club που βλέπουμε σε μια σκηνή της ταινίας, είναι ένα exclusive πολυτελές resort στις Μπαχάμες στου οποίου το guestbook έχουν υπογράψει φιλοξενούμε
Keywords
Αναζητήσεις
νησοσ σε ποιο νησι γυριστηκε, κραμπι ταυλανδη καρχαριες
Τυχαία Θέματα