Όχι για κάπνισμα ναι για ...κέντημα!

Πρόθυμος να αφαιρέσει την κλωστική κάνναβη από τις ναρκωτικές ουσίες εφόσον όμως συμφωνούν όλα τα κόμματα εμφανίστηκε ο Υπουργός Δικαιοσύνης.
Και αυτό για να μην ανοίξει πάλι ένας διάλογος που δεν οδηγεί πουθενά, κατά την δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου για τα ναρκωτικά, η προώθηση του οποίου στην Ολομέλεια παραμένει ακόμη άγνωστη λόγω των.....
αντιδράσεων ΝΔ και ΛΑΟΣ.

Ο κ. Παπαϊωάννου, δήλωσε μάλιστα αδιάβαστος σε αυτό το θέμα εξηγώντας ότι προσέφυγε στο Υπουργείο Γεωργίας απ όπου πληροφορήθηκε ότι η κλωστική κάνναβη
επιδοτείται σε πάρα πολλές χώρες της Ε.Ε. και χρησιμοποιείται για την κατασκευή ενδυμάτων.

«Να μην καθυστερεί το θέμα διότι κλείνουν μαγαζιά και συλλαμβάνονται άνθρωποι. Είναι μείζον», σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κριτσωτάκη, το κόμμα του οποίου έριξε το εν λόγω θέμα στο τραπέζι της συζήτησης.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι όσο κι αν τα ακραία παραδείγματα που χρησιμοποιεί το κάθε κόμμα-το ΠΑΣΟΚ για πείσει να ψηφιστεί το νομοσχέδιο και ΝΔ με ΛΑΟΣ προκειμένου να αποσυρθεί-έχουν μία λογική βάση, εντούτοις επιβάλλεται να βρεθεί μία χρυσή τομή καθώς το ζήτημα αφορά τοξικοεξαερτημένους συνανθρώπους μας που μπαίνοντας στην φυλακή για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών σε καμία περίπτωση δεν γίνονται καλύτερα.

http://briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα