Ο Τρελός του χωριού

Όπως κάθε χωριό έχει τον τρελό του, έτσι και εμείς αποκτήσαμε το δικό μας. Βέβαια ο δικός μας ο τρελός είναι άκρως επικίνδυνος και γεμάτος κακία καθώς έχει ξεχειλίσει από τη μισαλλοδοξία που τον διακατέχει. Το τελευταίο διάστημα έχει ξεφύγει τελείως και μπρος στην επίτευξη των δικών του εγωμανών επιθυμιών, δε διστάζει να κατονομάσει τον οποιονδήποτε και να κατηγορήσει τους πάντες. Αρκεί να έχουν κάποιο θεσμικό ρόλο στην αγαπημένη μας ομάδα η απλά να....
μην είναι με το μέρος του.

Βέβαια στις προσπάθειες τους αυτές συγκαταλέγονται ύβρεις και χαρακτηρισμοί εναντίον φυσικών προσώπων με μοναδικό σκοπό το «άνοιγμα» βεντέτας μπας και λογιστεί από το σύνολο ως πόλος του ΑΡΗ. Τρομάρα του ο φουκαράς, δε δίστασε να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της ομάδας. Εύκολο είναι να αντιληφθεί και ο πλέον άσχετος ότι έχει βάλει σκοπό να εξευτελίσει το θεσμό της Λέσχης, που τόσο πασχίσαμε να αναστήσουμε και να στηρίξουμε, για να θεωρηθεί ότι για ακόμη μια φορά είχε αυτός δίκιο.

Φυσικά εκεί είναι το όλο θέμα, να έχει δίκιο αυτός και μόνον αυτός. Κανένας άλλος δε γνωρίζει, δε τολμά να ξέρει, να μπορεί να διοικήσει και να προβλέπει τα πάντα σωστά όπως η αφεντιά του. Ο μοναδικός που είναι σε θέση να χειρίζεται την Ελληνική γλώσσα τόσο άρτια ώστε να εκπροσωπεί την ομάδα μας στα κέντρα αποφάσεων και όλοι να λένε για την ευφράδεια λόγου του καθώς και για τις ρητορικές του ικανότητες.

Ευκαιρία λοιπόν, ο δικός μας τρελός στη δική μας φαμίλια. Περιμένουμε πως και πώς να έρθει να μας σώσει. Βέβαια στο παρελθόν δε τα κατάφερε αλλά που ξέρεις, ποτέ δεν είναι αργά. Τι ξέρουν τώρα όλοι οι άλλοι...

Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας -- Θράκης...Επαγγελματίας δημοσιογράφοι που ελέγχονται στην πλειοψηφία τους και αυτοί απο το καθεστώς της Βορείου Κορέας????


Ο πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης, κατηγορήθηκε για νοθεία και μάλιστα για μαγείρεμα των μαϊμού εκλογικών καταλόγων. Άλλο ένα πιόνι στα χέρια της κουστωδίας του καθεστώτος της Βορείου Κορέας???

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, οι εθελοντές "Φύλακες Άγγελοι" μας στα παιχνίδια του ΑΡΗ στο γήπεδο μας. Έχουν δώσει το στίγμα τους σε όλο τον πλανήτη σε κάθε μεγάλη φυσκή καταστροφή και έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους απλόχερα σε όποιον τις έχει χρειαστεί. Μαριονέτες και αυτοί???

Ζωσμένος με εκρηκτικά, έτοιμος να ανατινάξει ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό, αρκεί να γίνει το κέφι του...

http://arismaniacs.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
τρελος
Τυχαία Θέματα