Ο στρουθοκαμηλισμός κυριάρχησε για μία ακόμη φορά…

Tι μας είπε ο κ.Σαμαρας για την αυτοκτονία του άτυχου ανθρώπου στο Σύνταγμα?
Ότι συγκλονίστηκε, (αλλά δεν του έκανε και μεγάλη εντύπωση από ότι φάνηκε από τις δηλώσεις του…)διότι δεν είναι ο πρώτος που αυτοκτονεί και μπλα μπλα μπλα ….
Αντιφατικός πέρα για πέρα ο Πρόεδρος της Ν.Δ , συγκλονίζεται αλλά το περίμενε, (βλέπετε ξέρει και τα ποσοστά που υπάρχουν….)
Εγώ ο .....
φτωχός πολίτης όμως, συγκλονίστικα, διότι ακούω για πολλοστή φορά να χρησιμοποιεί την αυτοκτονία ενός απελπισμένου ανθρώπου, προκειμένου να
κερδίσει κάποιους ψήφους…. Προκειμένου να μιλήσει και να πει τι? Ότι για να μην αυτοκτονείτε , το χρέος όλων είναι επείγον και βαρύ , να με ψηφίσετε για να σώσω εγώ την Ελλάδα!!!!
Ξέρετε κάτι κυρίες και κύριοι, οι δηλώσεις αυτές μου προκαλούν αηδία όχι μόνο οι δικές του δηλαδή αλλά όλων όσων έτρεξαν να εκφράσουν αμέσως ,ντε και καλά την συγκίνησή τους, όταν οι ίδιοι είναι αυτοί που του όπλισαν το χέρι..!
Η παράταξή του και οι προηγούμενες αποτυχημένες κυβερνήσεις επίσης , έφθασαν τον άνθρωπο αυτό και άλλους πολλούς ακόμα ,να δώσουν τέλος στη ζωή τους… Διότι τους στέρησαν την ελπίδα.. Έλεος πια με τις μάσκες που φοράς κ. Σαμαρά.
Θυμάμαι τότε, που ήσουν και πρόεδρος στην Πολιτική Άνοιξη, το ίδιο στυλάκι , δεν άλλαξες σε τίποτα …. Συνέχισε ,καλά τα πας και αν πάρεις και τη ψήφο σου , θα ναι μεγάλη επιτυχία….
Ο στρουθοκαμηλισμός κυριάρχησε για μία ακόμη φορά…. Κρύβει τη καμπούρα του για μη βλέπει κανείς τη δική του, για μια ακόμα φορά….
Keywords
Τυχαία Θέματα