Ο Σαμαράς πάει το “Ζάππειο 2″ στο λαό

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ

Σε προσωπική υπόθεση δείχνει αποφασισμένος να μετατρέψει ο Αντώνης Σαμαράς την πολιτική μάχη για την ανατροπή των συσχετισμών με το ΠΑΣΟΚ, και την ουσιαστική κεφαλαιοποίηση του θετικού κλίματος που έχει διαμορφωθεί μετά από τις προτάσεις του στο «Ζάππειο 2».

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προγραμματίζει μπαράζ δημοσίων
εμφανίσεων και παρεμβάσεων, που ξεκινούν σήμερα από τη Θεσσαλονίκη, και....
την ομιλία του σε εκδήλωση της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, ενόψει των φοιτητικών εκλογών, στις οποίες άλλωστε ποντάρει η Συγγρού.

Θα ακολουθήσει συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Κάρολο Παπούλια, ο οποίος έχει πυκνώσει εσχάτως τις δημόσιες παροτρύνσεις του για συναίνεση και συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων, ενώ στην «Ώρα του Πρωθυπουργού», ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα αναδείξει το μείζον θέμα της έξαρσης της εγκληματικότητας, σε συνδυασμό με την απώλεια του αισθήματος ασφάλειας στο κέντρο της Αθήνας.

Στη συνέχεια, και περίπου μέχρι τα τέλη Ιουνίου, ο Αντώνης Σαμαράς προγραμματίζει περιοδείες στην περιφέρεια, αλλά και στο λεκανοπέδιο της Αττικής, προκειμένου να περάσει στο σύνολο της κοινωνίας το μήνυμα ελπίδας που κομίζει, μετά τις προτάσεις τις οποίες κατέθεσε στο «Ζάππειο 2».

Οι περιοδείες και οι επισκέψεις αυτές θα έχουν διπλή στόχευση: Στην περιφέρεια, να διευρύνουν το προβάδισμα που, σύμφωνα και με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις έχει αποκτήσει η Νέα Δημοκρατία, σε ημιαστικά κέντρα και στις αγροτικές περιοχές. Ενώ στο λεκανοπέδιο της Αττικής, θα επιχειρήσει να διαμορφώσει συνθήκες «ψαλιδίσματος» της υπεροχής του ΠΑΣΟΚ, που αν συντελεστεί, θα επιτρέψει στη Νέα Δημοκρατία να «πάρει κεφάλι» σε πανελλαδικό επίπεδο στις επόμενες δημοσκοπήσεις.

http://www.statesmen.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα