Ο Προβόπουλος των 500.000 Ευρώ,σόν και καλά να μας πείσει ότι η μόνη λύση είναι το μνημόνιο!

Ο Γιώργος Προβόπουλος επισημαίνει πως ο χρόνος που έχει η χώρα μας για να πείσει την Ευρωζώνη και τις αγορές ότι μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα βιωσιμότητας του χρέους της τελειώνει ενώ τονίζει χαρακτηριστικά πως "όποιοι νομίζουν ότι αν φύγει το Μνημόνιο θα ξαναγυρίσουμε στην προηγούμενη κατάσταση, κάνουν μεγάλο λάθος".
Ο Γ.Προβόπουλος, σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της.....
Κυριακής, υποστηρίζει...
ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις εκτός Μνημονίου,
ενώ προσθέτει:
"Η συντήρηση των ψευδαισθήσεων υπονομεύει τη συστράτευση της κοινωνίας στη μεγάλη προσπάθεια. Στη συστράτευση αυτή οφείλουμε όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν" δηλώνει ο κ.Προβόπουλος, ο οποίος παράλληλα ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για καθυστερήσεις και παραλείψεις στην υλοποίηση του Μνημονίου που έπληξαν την αξιοπιστία της χώρας και ενίσχυσαν την αβεβαιότητα.
Σύμφωνα με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας το Μεσοπρόθεσμο σχέδιο δεν δίνει επαρκή έμφαση στον περιορισμό των δαπανών, ενώ η επιβάρυνση των φορολογουμένων έχει εξαντλήσει τα όρια της.
Τέλος, ο Γ.Προβόπουλος τονίζει πως οι τράπεζες δεν κινδυνεύουν και παράλληλα επισημαίνει πως επιβάλλεται να προσαρμόσουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο στηρίζοντάς το σε ολική ανασύσταση δυνάμεων.

http://epanastasi-gr.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα