Ο Μητροπολίτης Καισαριανής ευλογούσε… τα γένια του με λεφτά του ΚΕΕΛΠΝΟ

Κόλαφο για το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) αποτελεί το πόρισμα του ΣΔΟΕ, που έχει σταλεί στην Επιτροπή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και αφορά μόνο το έτος 2009.
Ιδιαίτερη αναφορά κάνει το πόρισμα στο σκάνδαλο της χορήγησης μεγάλων κονδυλίων προς την Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής και Βύρωνα, το 2009 «τα οποία διατέθηκαν σε....
δράσεις που πολλές φορές είναι αμφίβολη η ένταξή τους στις προβλεπόμενες αρμοδιότητες του ΚΕΕΛΠΝΟ».
Το πόρισμα που εξέδωσε η Επιχειρησιακή Διεύθυνση
Ειδικών Υποθέσεων Αθηνών επισημαίνει το γεγονός, ότι ο υπεύθυνος για τη διαχείριση των παρεχομένων προς τη Μητρόπολη κονδυλίων, Μητροπολίτης Δανιήλ, είναι ταυτόχρονα και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ…
Όπως αναφέρεται, χαρακτηριστικά, στο πόρισμα το 2009, η Μητρόπολη Καισαριανής και Βύρωνα εισέπραξε το ποσό των 375.000 ευρώ για ενίσχυση… του φιλανθρωπικού της έργου!
Οι «δράσεις», για τις οποίες φέρεται να δόθηκαν αυτά τα χρήματα ήταν η αντιμετώπιση προβλημάτων δημόσιας υγείας των απόρων και λαθρομεταναστών, που διαμένουν στα γεωγραφικά όρη της Μητρόπολης, οι έκτακτες ανάγκες από τη γρίπη των χοίρων και η αγορά υγειονομικού υλικού για τη φροντίδα του πληθυσμού στη Λωρίδα της Γάζας.

http://www.kentrinews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
μητροπολιτης καισαριανης, ποιος ειναι ο δεσποτης καισαριανής
Τυχαία Θέματα