ΝΑΤ...α χαρισει ΝΑΤ...α φαει ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....ΛΟΥΗΣ !!!

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ «CRYSTAL»


Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους αποφάσισε να χαριστούν στον όμιλο ΛΟΥΗ 19 εκατομμύρια δολάρια
Περίπου 19 εκατομμύρια δολάρια, είναι τα χρέη του ομίλου ΛΟΥΗ, του εφοπλιστή Λοΐζου προς το ΝΑΤ, τα οποία όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμη να χαρίσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, στο... όνομα της προστασίας της κρουαζιέρας! Χτες το μεσημέρι το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους εξέδωσε την απόφασή του για τα χρέη του ομίλου προς το
ΝΑΤ. Αν και η απόφαση δεν....
δόθηκε επίσημα στη δημοσιότητα, από το υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων - Νήσων και Αλιείας (ΥΘΥΝΑΛ) ανεπίσημα αναφέρθηκε ότι κατά πλειοψηφία η απόφαση είναι υπέρ του ομίλου!
Την προσφυγή στο Νομικό Συμβούλιο είχε κάνει ο υπουργός ΘΥΝΑΛ, Γ. Διαμαντίδης, προκειμένου να «πείσει» τον εφοπλιστή να μην υποστείλει την ελληνική σημαία από τα κρουζιερόπλοιά του. Οσο για το αν γίνει αποδεχτή από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ η απόφαση του Νομικού Συμβουλίου, η απάντηση έχει ήδη δοθεί καθώς χτες το απόγευμα απέπλευσε κανονικά το κρουαζιερόπλοιο «CRYSTAL» του ομίλου από το λιμάνι του Πειραιά για την προγραμματισμένη κρουαζιέρα του, παρά το γεγονός ότι οι οφειλές μόνο του συγκεκριμένου πλοίου προς το ΝΑΤ ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια ευρώ.
Και δεν είναι μόνο τα 19 εκατομμύρια δολάρια, που όπως φαίνεται θα χαριστούν στον εφοπλιστή. Το Μάρτη του 2007 η κυβέρνηση της ΝΔ είχε χαρίσει στον όμιλο ΛΟΥΗ άλλα 10 εκατομμύρια ευρώ!
Αυτό το διαρκές έγκλημα σε βάρος του ΝΑΤ από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, για την υπεράσπιση της κερδοφορίας των εφοπλιστών, έχει ως αποτέλεσμα το Ταμείο να βουλιάζει στα ελλείμματα, συνταξιούχοι ναυτεργάτες να περιμένουν για το εφάπαξ πάνω από δύο χρόνια, το Ταμείο κάθε φορά να δυσκολεύεται να καταβάλει τις κύριες συντάξεις, ενώ στα πλαίσια του νόμου του μνημονίου, έχουν κοπεί και για τους ναυτεργάτες τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και το καλοκαιρινό επίδομα

http://patrinaki.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα