ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ

Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Μεγάλο πράγμα η κουτοπονηριά και μάλιστα από κάποιους που είναι σε δοτές θέσεις και τις έχουν καταλάβει όχι για να προσφέρουν έργο αλλά για να υπηρετήσουν τα αφεντικά της εξουσίας που τους προσέλαβαν, άσχετα αν αυτά άλλαξαν κατά την πορεία του δρόμου.
Τι έκανε λοιπόν ο Πρόεδρος του ΜΤΣ για να εξασφαλίσει την επί τρίμηνο ησυχία του από τις ενοχλήσεις των μελών του ΜΤΣ που κάθε τρίμηνο του κορόιδευε για την....
καταβολή του μερίσματος;
Συγκάλεσε
το Διοικητικό Συμβούλιο του καταταλαιπωρημένου ταμείου και απεφάσισαν αυτά που γράφει η ανακοίνωση παρακάτω :
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στους μερισματούχους του, τα παρακάτω:

α. Το ΔΣ/ΜΤΣ, με το υπʼ αριθ. 13/5/16-11-2011 Πρακτικό του, αποφάσισε, κατʼ εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 4 του Α.Ν. 559/1937, τη μετάθεση του χρόνου καταβολής του μερίσματος, από το έτος 2012 και στο εξής, στο τέλος του Τριμήνου, ούτως ώστε η κατάθεση του μερίσματος στους λογαριασμούς των δικαιούχων να γίνεται στις ημερομηνίες 5 Απριλίου, 5 Ιουλίου και 5 Οκτωβρίου, εκτός από την πληρωμή του Δʼ Τριμήνου, η οποία, λόγω της αλλαγής της οικονομικής χρήσης, να γίνεται στις 23 Δεκεμβρίου του έτους χρήσης, αντί στις 5 Ιανουαρίου του επόμενου έτους.

β. Κατόπιν των παραπάνω, η πληρωμή του μερίσματος για το έτος 2012 θα πραγματοποιηθεί, ως εξής:

(1) Αʼ Τρίμηνο έτους 2012 στις 5 Απρ 2012 (ημέρα Πέμπτη).

(2) Βʼ Τρίμηνο έτους 2012 στις 5 Ιουλ 2012 (ημέρα Πέμπτη).

(3) Γʼ Τρίμηνο έτους 2012 στις 5 Οκτ 2012 (ημέρα Παρασκευή).

(4) Δʼ Τρίμηνο έτους 2012 στις 21 Δεκ 2012 (ημέρα Παρασκευή).

ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ
Συγχαρητήρια κύριοι και αγαθά τα έργα σας ! Ποιος φαεινός αστέρας τα σκέφθηκε αυτά και τα πλασάρει προκειμένου να αποφύγει τις διαμαρτυρίες των συναδέλφων του μερισματούχων που κάθε τρίμηνο αφού τους πετσοκόψατε το μέρισμα κατά 25% στη συνέχεια καθυστερούσατε την καταβολή του για 15 , 20 και επί πλέον ημέρες.
Και δεν μιλάμε για ποσά εξωφρενικά που στο κάτω κάτω προέρχονται από τις εισφορές των μελών.
Και έπρεπε να συγκαλέσετε ολόκληρο ΔΣ για να πάρετε αυτή την απόφαση ή για να επιμερίσετε τις ευθύνες σας , όπως πολύ καλά γνωρίζετε.
Μάλιστα για να γλυκάνετε την πίκρα του κάθε πικραμένου καθορίσατε και ημερομηνίες καταβολής και ευτυχώς δεν καθορίσατε και την ώρα ! Τώρα αν θα τηρηθούν έχει ο Θεός!
Μα ποιος σας πιστεύει και ποιον προσπαθείτε να κοροϊδέψετε; Όλοι γνωρίζουν ότι όταν γίνουν εθνικές εκλογές, ελπίζουμε σύντομα, εσείς θα πάτε σπιτάκι σας αλλά θα έχει απέλθει από σας το πικρόν ποτήριον της αληθείας και θα το μεταβιβάσετε στον επόμενο για να “βγάλει τα κάστανα από την φωτιά”.
Αυτό κάνατε και μάλλον θα πρέπει να σας απονείμουν και ένα δίπλωμα για την ευρεσιτεχνία σας μαζί με το παράσημο του Προκρούστη των μερισμάτων διότι μέσα σε 2 χρόνια καταφέρατε:
1ον. Περικοπή του μερίσματος κατά 25%,
2ον. Μετάθεση καταβολής του μερίσματος
Keywords
Τυχαία Θέματα