Με πλούσιο παρελθόν η καμαριέρα στην υπόθεση DSK

Νέες εξελίξεις σημειώνονται τα τελευταία 24ωρα στην πολύκροτη υπόθεση της αποδιδόμενης σεξουαλικής επίθεσης από τον Ντομινίκ Στρος Καν σε καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times η φερόμενη ως θύμα της σεξουαλικής επίθεσης, η οποία εξακολουθεί να διατηρεί την ανωνυμία
της, έχει πέσει ούκ ολίγες φορές σε....
ουκ ολίγες αντιφάσεις, σχετικά με το «γεγονός», ενώ ελέγχεται ακόμη και για εμπόριο ναρκωτικών αι ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Μάλιστα, λέγεται πως και στο παρελθόν είχε προβεί σε αντίστοιχες καταγγελίες, ενώ λίγες ώρες μετά την καταγγελία της για τον Ντομινίκ Στρος Καν, υπάρχει τηλεφωνική συνομιλία της, καταγεγραμμένη, με άνδρα, με τον ποίο συζητά τα οφέλη που ενδεχομένως θα αποκομίσει η ίδια από την καταγγελία.
Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει συλληφθεί στο παρελθόν για εμπόριο ναρκωτικών, ενώ από διάφορες πολιτείες διοχέτευε το συνολικό ποσό των 100.000 δολαρίων τον λογαριασμό της καμαριέρας. Παράλληλα, ελέγχεται και η αίτηση χορήγησης ασύλου, αφού, όπως διαπιστώθηκε, τώρα, υπάρχουν πολλά κενά σε όλα όσα αναφέρει σε αυτήν για να δικαιολογήσει την αίτησή της έπειτα από την φυγή της από την Γουινέα.

http://www.dailynews24.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα