"Καθαρές" λύσεις θα ζητήσουν από τον Γ. Παπανδρέου

"Καθαρές λύσεις" αυτό ζητούν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και αυτό αναμένεται να πράξει απόψε ο Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου θα ανοίξει τα χαρτιά του, δίνοντας καθαρές λύσεις για το μέλλον του κόμματος. Το ερώτημα βέβαια που παραμένει είναι ποιές θα είναι
αυτές οι λύσεις και εαν θα τον περιλαμβάνουν ή όχι;
Μάλιστα σε....
συνέντευξη του στο αυστριακο περιοδικό PROFIL που τον ανακηρυξε άνθρωπο της χρονιάς, προανήγγειλε την πρόθεση του να ξεκαθαρίσει την κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Υπάρχει η πιθανότητα επιστροφής σας;

Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Δεν το ξέρω.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα θέσετε ξανά υποψηφιότητα για το αξίωμα του πρωθυπουργού;

Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι σύντομα θα γνωστοποιήσω τα μελλοντικά μου σχέδια. "

Πάντως τα μέλη του Π.Σ. βρίσκονται σε θέσεις μάχης και σε άτυπες και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις έχουν μπει όλα τα σενάρια των τυχον αποφάσεων Παπανδρέου στο τραπέζι μελετώντας την κάθε τους κίνηση.

Ερωτηματικό παραμένει και στο τι θα πράξουν οι κορυφαίοι, καθώς πλην του Μιχάλη Χρυσοχοιδη που έστω και ανεπίσημα έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα του, κανεις απο τους υπόλοιπους δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του.

Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που κάνουν και δεύτερες σκέψεις. Μήπως τελικά κάποιοι εκ των διεκδικητών θα έβλεπαν με καλό μάτι την παραμονή του Γιώργου Παπανδρέου στην προεδρία, ώστε να "πιει το πικρό ποτήρι" της απόλυτης ταπείνωσης από μια συντριβή στις εκλογές, έτσι οπως αυτή διαγράφεται στις δημοσκοπήσεις.

"Το ΠΑΣΟΚ έτσι και αλλιώς χαμένο είναι. Ποιος θέλει να ηγηθεί ενος κόμματος που κινδυνεύει να φέρει ακόμη και μονοψηφια ποσοστά;" αναρωτιούνται πολλοί στην Κ.Ο. του κόμματος . Εκείνος που σίγουρα δεν το θέλει είναι ο Βαγγέλης Βενιζέλος, γι' αυτό και δεν δείχνει να βιάζεται.

http://briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα