ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ- ΑΙΤΗΣΗ- ΔΙΚΑΙΗΣ ΔΙΚΗΣ

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Κάθε 10 χρόνια σκάει και ένα πυρηνικό εργοστάσιο. http://techiechan.com/?tag=damage-control

Σε κάποια άλλη χώρα, αλλά, ενώ μέχρι την έκρηξη, τους χάριζαν άφθονη ενέργεια, μετά την έκρηξη, δεν κρατούν για τον πληθυσμό τους και την ραδιενέργεια του ατυχήματος ούτε
τις δαπάνες υγείας των άλλων χωρών. Ειδικά οι Ιάπωνες το ήξεραν ότι θα .....
συμβεί στο νησί τους, αλλά και θα πάει σε όλη τη γη.

‘‘Τα οφέλη κρατούμε για εμάς που δεν σας ζητήσαμε την άδεια για το πυρηνικό εργοστάσιό μας, τον αργό και βέβαιο θάνατο και σε εσάς και των προσφιλών οικογενειών σας από την ραδιενέργεια μετά την έκρηξη. Σας τον έχουμε διαθέσει εκ προοιμίου. Από την αρχή ξέραμε πως μετά την έκρηξη, ο ραδιενεργός θάνατος θα πάει και σε εσάς, σε εσάς δηλαδή σε όλες τις άλλες χώρες της γης, που δεν σας ρωτήσαμε τότε που φτιάξαμε το εργοστάσιο, αν θα σας ενοχλούσε αυτή η βεβαιότητα’’.

Το ΙΝΚΑ ρωτά στα σοβαρά, τους παραγωγούς πυρηνικών εργοστασίων αλλά και κάθε χώρα που αποφασίζει την ολοκληρωτική απεξάρτησή της σώνει και καλά με πυρηνικά εργοστάσια.

Σας ρωτούμε, εντελώς σοβαρά, το θεωρείτε συμβατό με το διεθνές δίκαιο και αυτό των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων, να κατασκευάζετε να πουλάτε και να εγκαθιστάτε τεχνικά δημιουργήματα, (πυρηνικά εργοστάσια) που η μεν παραγωγή τους θα ωφελεί μια χώρα, αλλά τα απόβλητα και η ραδιενέργεια των εκρήξεων, αντί για την κόλαση να διασπείρονται ανελέγκτως και απεριορίστως, σε όλες ανεξαιρέτως τις άλλες χώρες του ίδιου πλανήτη !!!!! ?????.

Η εγωτική, μονομερής και λεόντια αυτονόμηση, αυτών των νομικά ελέγξιμων επιλογών και αποφάσεών σας, είναι απαράδεκτη και δεν έχει μπει στην κρίση της Δικαιοσύνης ακόμη.

Ασφαλώς σε μια δίκαιη κρίση μετά από την καταγγελία μας, θα απαγορευόταν εντελώς και χωρίς καμία εξαίρεση, αφού τα απόβλητα θα κινηθούν σε όλο τον πλανήτη, σε χώρες δηλαδή και πληθυσμούς ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ Της ΧΩΡΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

Το ΙΝΚΑ, ζητά ευγνωμόνως από τα αρμόδια δικαστικά όργανα της Ελληνικής Δικαιοσύνης, του Διεθνούς Δικαίου και από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, να ενεργήσουν και να ελέγξουν αυτεπάγγελτα, τις παραβάσεις του Ελληνικού και Διεθνούς δικαίου, στην Ελλάδα και Διεθνώς και να εκφραστεί και δημοσιοποιηθεί η γνώμη - απόφαση.

ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ = ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ

ΠΟΥ ΟΜΩΣ ? ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΛΟΜΕΝΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ! Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ, ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ.

Η ΚΟΛΑΣΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΝ ΖΩΗ.

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα