ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ 7/2/2012 ΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ FOCUS!!!!ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ Μ.Μ.Ε ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ FOCUS ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ KAI ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ!!!
ΣΤΙΣ 7/2/2012 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΔΟΥΛΩΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΩΡΑ 9 ΚΤΙΡΙΟ ΠΡΟΚΑΤ

Συνεχίζεται στις 7/2/2012 η δίκη των δημοσιογράφων και.....
αρθρογράφων του γερμανικού περιοδικού Focus, που κατηγορούνται για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου, εξύβριση και προσβολή συμβόλων του ελληνικού κράτους.
Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν, αφορούν στο εξώφυλλο της 22ας Φεβρουαρίου 2010, στο οποίο απεικονιζόταν το άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου να κάνει άσεμνη χειρονομία με το σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού, αλλά και της διαδικτυακής του έκδοσης να χαρακτηρίζει τους Έλληνες απατεώνες.
Από τους συνολικά 13 Γερμανούς κατηγορουμένους, παρόντες ήταν μόνο οι επτά, στους οποίους επιδόθηκαν νομίμως οι κλήσεις για να εμφανιστούν στο δικαστήριο, ενώ για τους υπόλοιπους έξι το δικαστήριο αποφάσισε το διαχωρισμό της υπόθεσης.
Οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων εξέφρασαν την άποψη ότι το δημοσίευμα δεν συνιστά ποινικό αδίκημα, ακόμη κι αν θεωρηθεί ότι έχει ενοχλητικό περιεχόμενο και ότι το όλο θέμα αφορά το πλαίσιο ελευθερίας του Τύπου.

Ο εκ των μηνυτών Θ. Φραγκάκης ωστόσο υποστηρίζει, πως το επίμαχο δημοσίευμα ήταν «μεθοδευμένο και κατάπτυστο» και «ισοπέδωνε τα πάντα». Υποστηρίζει επίσης ότι στο όνομα της ελευθερίας του Τύπου «χαρακτηρίζονται συλλήβδην όλοι οι Ελληνες απατεώνες».

Η παρουσία μας κρίνεται απαραίτητη.

ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
απολλωνια ελληνικη κινηση
Τυχαία Θέματα