Και η Βάσω έβαλε την ουρά στα σκέλια

Σαν θρίλερ το γύρισε η σκηνοθέτης Βάσω Παπανδρέου και έτσι περίπου προβάλλεται στις οθόνες των media. Τους έδωσε πολλά ντεσού. Μίλησε για πιστόλια και αποφάσισε να πάρει μαχαίρι...
Η Βάσω κρατάει ... μαχαίρι!!!!
Τρίχες κατσαρές.
Και ενώ μας συνήθισε στο βλοσυρό βλέμμα και στις συχνές - πυκνές επικρίσεις προς τους οικονομικούς κυρίως υπουργούς και....
ενώ αναμέναμε ότι θα είχε τα κότσια για την αναγκαία
καταψήφιση του μεσοπρόθεσμου που θα οδηγήσει στο ξεπούλημα τη χώρα και στην εξαθλίωση τους Έλληνες εκείνη προτίμησε - με το απαραίτητο σκηνοθετικά σσπένς - να την κάνει "γυριστή".

Και ενώ κατά την εξέλιξη της ομιλίας της έδινε την εντύπωση ότι θα ανακοίνωνε πως καταψηφίζει το μεσοπρόθεσμο κατέληξε:


«Υπάρχει όμως εναλλακτική πρόταση; Η χώρα οδηγείται σε κατάρρευση. Αν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο και δεν αλλάξει κάτι στην πολιτική μας, η κατάρρευση θα έρθει σε λίγο. Αν όμως καταψηφιστεί, η κατάρρευση θα έρθει αμέσως».


«Δεν είμαι έτοιμη να αναλάβω την ευθύνη για την κατάρρευση και της πολιτικής και της οικονομίας στη χώρα μας. Θα ψηφίσω, γνωρίζοντας ότι ψηφίζω το μαχαίρι αντί για το πιστόλι».

Και ωσάν να εξιλεώνεται για τη δειλία της ζήτησε από την κυβέρνηση να δεσμευτεί ότι θα προχωρήσει σε άμεση αναδιαπραγμάτευση με τους εταίρους, ενώ επανέλαβε ότι η λύση βρίσκεται σε μια συμφωνημένη αναδιάρθρωση του χρέους.


Κυρία Βασούλα μας, έχει αγωνία και ανεβάζει την αδρεναλίνη όταν κινείται κανείς κοντά στις διαχωριστικές γραμμές αλλά έχε υπόψη σου ότι αν σκοπεύεις να περάσεις κάθετα το δρόμο είναι απαραίτητο να καβαλήσεις το διάζωμα και να διαβείς και το αντίθετο ρεύμα.
Η ιστορία δεν θα σταθεί στο τι κρατούσες ή που είχες το χέρι σου αλλά αν προσυπέγραψες με την ψήφο σου την καταδίκη της χώρας ή όχι.


Ακτιβιστής

http://activistika.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα