ΓΚΑΦΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ... ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ "ΝΑΙ" ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣ​ΟΚ !

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ

Επειδή… οι καιροί είναι δύσκολοι καλό θα είναι να είναι πιο προσεκτικοί εκεί στην ΕΡΤ και μάλιστα αυτό το διάστημα…όπου δεν πρέπει να βγαίνει η ρεπόρτερ της ΕΡΤ (όνομα δεν γράφω) και να μεταδίδει την είδηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και μάλιστα ως.....
σίγουρη και με την υπογραφή ΤσίπραΒενιζέλου
για το μνημόνιο σε μεσημεριανή εκπομπή και μάλιστα ως έκτακτη είδηση!
Αστοχία, λάθος, προπαγάνδα, αφέλεια, παραδρομή, επιβολή δεν ξέρω και τι άλλο θα κολλούσε κανείς ως χαρακτηρισμό στη ρεπόρτερ που προκάλεσε τα άνω κάτω στην κα Γεννηματά και στο ΠΑΣΟΚ!
Ο «συνάδελφος»… Γιώργος Κογιάννης που επέλεξε προσωπικά τους ρεπόρτερ του, ως πρόεδρος της επιτροπής προσλήψεων της ΕΡΤ και έχει άποψη ας ελέγξει τέτοιου είδους αστοχίες διότι κάποιοι άλλοι… μη έγκυροι κατά αυτόν όπως ισχυρίστηκε δημοσιογράφοι που δεν του έκαναν (κομματικά ίσως, φατσικά μπορεί) παρότι δούλευαν πολλά χρόνια στην ΕΡΤ και τώρα είναι άνεργοι, ποτέ τους δεν έκαναν τέτοιες γκάφες!
Πρέπει…τουλάχιστον να ζητήστε κκ: Β. Μπίτση-Γ.Κογιάννη-Σ.Μαργιωρή συγνώμη σε όσους δημοσιογράφους πετάξατε έξω από το μαγαζί της ΕΡΤ για να προσφέρετε τέτοια ενημέρωση στον Έλληνα πολίτη που είναι μέτοχος της ΕΡΤ και τέτοια περίοδο!
Τά χουμε ξαναπεί και θα τα ξαναλέμε…
Η διοίκηση της ΕΡΤ πρέπει να αντικατασταθεί... άμεσα μετά τις εκλογές ή μετά την όποια κυβέρνηση προκύψει υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, διαφορετικά θα μεταδίδονται και τέτοια που εκθέτουν τους διοικούντες και τις επιλογές τους!
Βέβαια η θητεία λήγει.... 30 Ιουνίου της διοίκησης λέτε έως τότε να μην παραιτηθεί κανείς;
Τώρα... αμφισβητείται και η εγκυρότητα των ειδήσεων όχι ότι και πριν ήταν΄όλες έγκυρες αφού η γραμμή είχε πνίξει το "πλουραλιστικό χαρακτήρα" της ενημέρωσης και αγνοήθηκε και η οικουμενική κυβέρνηση αφού τα παιδιά διοικούσαν με άλλα κριτήρια κυρίως προσωπικά και κομματικά!
Ως... πότε ακόμα;
Keywords
Τυχαία Θέματα