Φήμες ότι το Μαξίμου στήνει "αντι-Ζάππειο 2"

Κάθε φορά που οι δημοσιογράφοι απεργούν, και δεν προβάλλονται ενημερωτικές εκπομπές ή ειδήσεις, το παρασκήνιο… στήνει άγριο χορό. Οι φήμες διαγκωνίζονται για το ποια θα είναι περισσότερο εντυπωσιακή ώστε να επικρατήσει της άλλης, και η αίσθηση της αβεβαιότητας που υπάρχει, δίνει αφορμή για ρεαλιστικά σενάρια ή και για εκτός προγράμματος υπερβολές.
Στη διάρκεια της σημερινής απεργίας, και....
ειδικότερα μετά το απόγευμα,
η κεντρική φήμη που διαπέρασε τα δημοσιογραφικά γραφεία, όπως και τα «πηγαδάκια» των πολιτικών, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, αφορούσε κάποια «μεγάλη πρωτοβουλία» που έχει στα σκαριά το Μέγαρο Μαξίμου για την αυριανή ημέρα. Σε μια προσπάθεια να ακυρωθούν οι εντυπώσεις τις οποίες αναμένεται να προκαλέσουν οι εξαγγελίες του Αντώνη Σαμαρά, στο «Ζάππειο 2».

Δεν ήταν μάλιστα λίγοι εκείνοι από τους παροικούντες την Ιπποκράτους, που θύμιζαν με νόημα ότι αύριο ξεκινούν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις, και η προσοχή της πλειοψηφίας της κοινής γνώμης θα είναι στραμμένη στην αγωνία των υποψηφίων και των οικογενειών τους. Σε μια τέτοια συγκυρία, το Μέγαρο Μαξίμου φέρεται να έχει επεξεργαστεί «αντίμετρα» για τις ανακοινώσεις του Αντώνη Σαμαρά στο «Ζάππειο 2», προκειμένου να μην είναι ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης το πρόσωπο της ημέρας, και εκείνος γύρω από τον οποίο θα επικεντρωθεί η επικαιρότητα.

Από την άλλη βέβαια, υπάρχει το προγραμματισμένο ταξίδι του Γιώργου Παπανδρέου για το Όσλο, μέχρι και την Παρασκευή, επομένως μένει να αποδειχθεί στην πράξη τι μορφής πρωτοβουλίες θα λάβει το Μέγαρο Μαξίμου, με τον Γιώργο Παπανδρέου… εκτός έδρας.

http://www.statesmen.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα