Ευχετήριο μήνυμα του Στηρίζω την Ελλάδα προς όλους του Έλληνες

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Τις άγιες ημέρες των Χριστουγεννιάτικων εορτών και του νέου έτους συνήθως πρυτανεύουν η αισιοδοξία και η ελπίδα. Ωστόσο, είναι η ώρα να αναζητήσουμε και πάλι την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα μας.

Η χώρα μας διανύει μια από ........
τις δυσκολότερες περιόδους στην μεταπολεμική της ιστορία. Το 2011 όλοι οι έλληνες βιώσαμε πρωτοφανείς καταστάσεις. Αγωνιστήκαμε και διαμαρτυρηθήκαμε για τα λάθη, τις πολλές και άδικες
αποφάσεις που έπληξαν την αξιοπρέπεια των επιχειρήσεων, την κοινωνική δικαιοσύνη, την οικογενειακή και προσωπική ευημερία, τις προοπτικές των παιδιών μας.

Παρά τις αρνητικές εξελίξεις και τις δυσοίωνες προβλέψεις για το 2012, αναφορικά με την οικονομική και κατ' επέκταση πολιτική και κοινωνική κατάσταση, θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας:

Με ενότητα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση. Μαζί πρέπει να αγωνιστούμε για να πετύχουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Το 2012, όσο δύσκολο κι αν προβλέπεται, η ομάδα του Στηρίζω την Ελλάδα, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να στηρίξουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη. Στο νέο έτος θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με περισσότερο σθένος για να διασφαλίσουμε το μέλλον μας.

Οι Έλληνες έχουμε μια ψυχή και ένα σκοπό: Να πάμε την πατρίδα μας μπροστά!!! Αυτό είναι το όραμα. Αυτή είναι η ευχή μου που εκφράζουμε με θετικές σκέψεις και ακόμη περισσότερο με δυναμικές δράσεις και πρωτοβουλίες.

Το 2012 ας είναι έτος ανατροπής μέσα από παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες υπέρ του κοινωνικού συνόλου, της ανάπτυξης, της εργασίας και δικαιοσύνης.

Θερμές ευχές για Υγεία, Ειρήνη, Ευτυχία, Ανάπτυξη και Ευημερία.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Η ομάδα του
Στηρίζω την Ελλάδα
Keywords
Τυχαία Θέματα