Εδωσαν 100.000 ευρω στην Μαλακόσφαιρα (softball)!

Στην καταγγελία ότι η κυβέρνηση την ώρα που μειώνει τα κονδύλια και τις επιχορηγήσεις στον αθλητισμό και στα ζωντανά κύτταρα της αθλητικής νεολαίας δίνονται 100 χιλ € στην Μαλακόσφαιρα δηλαδή το softball !!!

Αυτό τονίζει μεταξύ άλλων ο αν. βουλευτής (του Αρματος) κ. Βασίλης Οικονόμου με αφορμή ερώτησή του για την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Εθνική Ομάδας Πόλο Γυναικών, η....
οποία ναι μεν έγινε δεκτή με ενθουσιώδεις δηλώσεις αρμοδίων που έσπευσαν να βγουν φωτογραφίες με τις θριαμβεύτριες αθλήτριες , αλλά την έχουν εγκαταλείψει, όπως λέει.

Ο κ.Βασίλης Οικονόμου,
εκφράζει την απογοήτευσή του για την αδιαφορία που δείχνει η κυβέρνηση για τον αθλητισμό στη χώρα μας. «Αντί να αυξάνει τα κονδύλια υποστήριξης τα μειώνει.

Οι ομοσπονδίες βρίσκονται ένα βήμα πριν το λουκέτο. Τα περισσότερα σωματεία λειτουργούν οριακά χάρη κυρίως στο φιλότιμο κάποιων φιλάθλων. Αντί να επιχορηγούνται τα ζωντανά κύτταρα της αθλητικής νεολαίας δίνονται 100 χιλ € στην Μαλακόσφαιρα (softball)!!! Για εμάς η ουσιαστική στήριξη στον ελληνικό αθλητισμό δεν εξαντλείται στις φωτογραφίες των επισήμων κατά τα επινίκια.

Ειδικά σήμερα που η χώρα μας βάλλεται διαρκώς και που η νεολαία συναντά διαρκώς εμπόδια στην εκπαίδευση και μαστίζεται από την ανεργία, ο αθλητισμός, τόσο ο ερασιτεχνικός όσο και ο επαγγελματικός, πρέπει να υποστηριχθούν ουσιαστικά από το κράτος»» λέει .

http://www.prionokordela.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα