ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ; ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ; ΑΣ ΠΟΥΜΕ …

Δεν είχα σκοπό να γράψω για τέτοιο θέμα, ούτε να καταφερθώ κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος μολονότι προήλθε από το κόμμα που διέλυσε την Ελλάδα τα τελευταία τριάντα χρόνια, ωστόσο είναι τώρα πια ένας πολιτικός μετρίων τόνων, άνθρωπος σοβαρός και....
μετρημένος, χωρίς δηλώσεις διχαστικές του ελληνικού λαού, με μετρημένες αντιδράσεις, ακριβώς - βέβαια - όπως θέλει η πολιτική μας τον Πρόεδρο στην Προεδρευόμενη Δημοκρατία, ώστε να μη σταματά κανείς
την αυθαιρεσία της κάθε τέσσερα χρόνια εκλεγόμενης κοινοβουλευτικής δικτατορίας των τριακοσίων εκλεγόμενων (ελέω πλυντηρίων Μ.Μ.Ε.) βασιλιάδων - βολευτών.

Παρά ταύτα, και εκεί θέλω να καταλήξω, δεν ξεχνάμε το άσχημο ρόλο που έπαιξε ο κ. Παπούλιας ως Υπουργός Εξωτερικών των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ’80 (όπως αργότερα και η Β. Τσουδερού από την ευρωλιγούρικη Ν.Δ.), όταν ελάχιστοι Έλληνες συσπειρωμένοι γύρω από τον αείμνηστο Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης Σεβαστιανό (†1994), τον ΠΑ.ΣΥ.Β.Α. και τη Σ.Φ.Ε.Β.Α. αγωνίζονταν για τα δικαιώματα των 400,000 Ελλήνων Βορειοηπειρωτών, τα κατοχυρωμένα από διεθνείς συνθήκες μετά τον Β΄Π.Π. · τους οποίους Έλληνες Βορειοηπειρώτες η άθλια ελλαδική πολιτική εγκατέλειψε στην τύχη τους (υπάρχει και Θεός … ) μέχρι και τώρα, χαριζόμενη στο κομμουνιστικό πειραματόζωο της μεγάλης φυλακής που λεγόταν Αλβανία του Εμβέρ Χότζα και του Σαλί Μπερίσα.

Ο Κάρολος Παπούλιας τότε, αριστερός όντας, ευθυγραμμιζόμενος με το ΠΑΣΟΚ, επαινούσε το καθεστώς της Αλβανίας ως πρότυπο αυτοτελούς ανάπτυξης και καταφερόταν εναντίον του Μητροπολίτη και καθενός που ανακινούσε θέμα Βορείου Ηπείρου, σαν να ήταν η Β. Ήπειρος ξένη γη – ενώ τώρα που πολεμούμε στους βρώμικους πολέμους του ΝΑΤΟ παγκοσμίως δεν πειράζει. Ας γνωρίζει ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ότι ο λαός δεν ξεχνά. Και επειδή κατά τη θεία Δίκη σε άλλα πταίουμε και σε άλλα τιμωρούμεθα, εισέπραξε σήμερα τη μήνιν του ελληνικού λαού γι λόγους (και πάλι) αφωνίας. Οφείλει και τώρα να μιλήσει για τη δημοκρατικο-φανή χούντα στην οποία τα μασονικά πιόνια της Λέσχης Bilderberg μας υποτάσσουν και μας απομυζούν, αλλά και για τα εθνικά λάθη τών μετά τη μεταπολίτευση οσφυοκαμπτικών ελαδιτσιστικών (της «ελλαδίτσας») Κυβερνήσεων. ΝΜΣ.

Μοναχός ΣεραφείμΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα