Αγγλικά για ενήλικες: θερινά τμήματα Αγγλικών για Lower με σημαντική έκπτωση.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ LOWER ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ , ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ 32% ΣΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΩΡΕΑΝ. ΕΝΑΡΞΗ: ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΜΑΪΟΥ 2012.

Όλο και περισσότεροι ενήλικες που δεν διαθέτουν πιστοποίηση Αγγλικής γλώσσας (τουλάχιστον επιπέδου Lower), διαπιστώνουν ότι χωρίς καλά Αγγλικά
είναι δύσκολο να διεκδικήσουν με.....
αξιώσεις πολλές από τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας.

Η συνεργασία με μία σχολή ξένων γλωσσών που ειδικεύεται στους ενήλικες είναι αναμφίβολα ο πιο γρήγορος, αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος για να προετοιμαστεί για το Lower ένας ενήλικος.

Είναι γενικά παραδεκτό ότι η αποτελεσματική εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας (όπως άλλωστε και οποιασδήποτε άλλης ξένης γλώσσας) προϋποθέτει την αλληλεπίδραση όχι μόνο με τους καθηγητές αλλά και με τους άλλους σπουδαστές.

Επιπλέον, η συμμετοχή σε ένα τμήμα μειώνει δραστικά το κόστος της εκπαίδευσης, καθώς αυτό επιμερίζεται μεταξύ των σπουδαστών που συμμετέχουν.

Βασικό είναι επίσης να τίθεται, τόσο από πλευράς σπουδαστή όσο και από πλευράς σχολής, συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την επίτευξη των στόχων, ειδικά αν ο στόχος είναι η απόκτηση ενός πτυχίου όπως το Lower. Η σχολή θα πρέπει να δεσμεύεται έναντι του σπουδαστή για το χρονοδιάγραμμα των μαθημάτων, έτσι ώστε να μην μπορεί να παρατείνει τη φοίτηση και να αυξήσει τα δίδακτρα πέρα από τα αρχικά συμφωνημένα.

Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης ξένων γλωσσών για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ», με πάνω από 10.000 επιτυχημένους υποψήφιους Lower και Proficiency στο ενεργητικό τους, προσφέρουν στους σπουδαστές που διαθέτουν μόνο στοιχειώδεις γνώσεις Αγγλικών (επιπέδου pre-intermediate) ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα που διαρθρώνεται σε 5 επίπεδα, διαρκεί ΕΝΑ μόλις χρόνο (Μάιος 2012-Μάιος 2013, πλην Αυγούστου 2012) και συνδυάζει:
(1) Βελτίωση Γενικών Αγγλικών.
(2) Εκμάθηση βασικών Επαγγελματικών Αγγλικών (Business English).
(3) Αποτελεσματική προετοιμασία για το Lower του Michigan (ECCE), αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ και – το κυριότερο – με μεγάλη αναγνωρισιμότητα και στον ιδιωτικό τομέα.
Διδάσκουν καθηγητές εξειδικευμένοι στη διδασκαλία ενηλίκων. Χρησιμοποιούνται βιβλία ειδικά γραμμένα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ιδιαίτερα "φιλικά" προς το σπουδαστή, με πλήρη εξήγηση της γραμματικής, του λεξιλογίου και των κειμένων και στα Ελληνικά, δειγματικές εκθέσεις / αναφορές και πλάνα για εύκολη και γρήγορη συγγραφή εκθέσεων / αναφορών. H Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα, διασφαλίζοντας έτσι την πλήρη προσαρμογή των προγραμμάτων της στη μορφή των εξετάσεων ECCE που θα ισχύει από το 2013.

Για εγγραφές έως 15 Μαΐου 2012 το πρόγραμμα προσφέρεται με πολύ σημαντική έκπτωση 32%, η οποία προσαυξάνεται κατά 10% για ταυτόχρονη εγγραφή δύο η περισσότερων σπουδαστών. Επίσης, οι άνεργοι σπουδαστές (κάτοχοι κάρτας ανεργίας) δικαιούνται
Keywords
Τυχαία Θέματα