Αγγλικά για αρχάριους: εξειδικευμένες σχολές Αγγλικών για ενήλικες

Το να μάθει Αγγλικά ένας ενήλικος που δεν έχει ξανακάνει Αγγλικά στο παρελθόν μπορεί να γίνει εύκολη και απλή υπόθεση μόνον αν επιλέξει μία σχολή που να είναι εξειδικευμένη στους αρχάριους ενήλικες. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, το πιθανότερο είναι ότι θα χάσει το χρόνο και τα χρήματά του. Το να διδάξεις Αγγλικά σε αρχάριους ενήλικες είναι πολύ πιο απαιτητικό από το....
να διδάξεις Αγγλικά σε προχωρημένους, και απαιτεί ειδικό πρόγραμμα σπουδών, ειδικά γραμμένη για το σκοπό αυτό βιβλιογραφία και εξειδικευμένους καθηγητές.
Το πρόγραμμα πρέπει να είναι ρεαλιστικό και αποτελεσματικό, μακριά από αφελείς προσεγγίσεις του τύπου «μιλάμε μόνο Αγγλικά από το πρώτο μάθημα». Εννοείται επίσης ότι ένας αρχάριος ενήλικος δεν έχει καμία τύχη να μάθει σοβαρά Αγγλικά αγοράζοντας διάφορα «προϊόντα» για την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας που πωλούνται στο «εμπόριο» ή στο internet από διάφορες «εταιρίες».

Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης Αγγλικών σε ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ» προσφέρουν τη δυνατότητα στους αρχάριους σπουδαστές τους να μάθουν Αγγλικά και να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το Lower σε ένα μόλις χρόνο, με πολύ λογικό κόστος, χάρη στο πρόγραμμα «Start-Lower». Το πρόγραμμα αρχίζει το Μάιο του 2012 και ολοκληρώνεται το Μάιο του 2013.

Το ειδικό εκπαιδευτικό υλικό του προγράμματος, γραμμένο κατά μεγάλο μέρος αποκλειστικά για την Ευρωδιάσταση και βασισμένο στην ειδική μεθοδολογία για ενήλικες (R.A.R.) που έχει αναπτύξει και εφαρμόζει, σε συνδυασμό με τους έμπειρους, εξειδικευμένους καθηγητές, συμβάλλουν αποφασιστικά στο μικρό αυτό «κατόρθωμα».

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό του προγράμματος «Start-Lower» είναι ότι περιλαμβάνει τη διδασκαλία όχι μόνο Γενικών Αγγλικών (General English) αλλά και Επαγγελματικών Αγγλικών (Business English) σε βασικό επίπεδο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα, διασφαλίζοντας έτσι ότι τα προγράμματα προετοιμασίας για Lower και Proficiency που παρέχει είναι πλήρως εναρμονισμένα με την εκάστοτε ισχύουσα μορφή των εξετάσεων.

Στους σπουδαστές που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα «Start-Lower» η Ευρωδιάσταση προσφέρει και δεύτερη ξένη γλώσσα δωρεάν (με καταβολή μόνο εγγραφής και δικαίωμα αξιοποίησης μέσα σε έξι χρόνια). Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να μάθετε χωρίς κόστος και Γαλλικά ή Γερμανικά ή Ιταλικά ή Ισπανικά. Η υποτροφία αυτή της δεύτερης γλώσσας αφορά ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών που καλύπτουν και την προετοιμασία για τη συμμετοχή σε εξετάσεις απόκτησης πτυχίου (DELF B2 στα Γαλλικά ή Zertifikat B1 στα Γερμανικά ή DELE Intermedio B2 στα Ισπανικά ή CELI 3/ Diploma C1 στα Ιταλικά).

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση και το πρόγραμμα «Start-Lower» μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888,
210-59.01.888, 210-6000.170 για
Keywords
Τυχαία Θέματα