Αυτός είναι ο άνθρωπος που συναντήθηκε ο Α.Σαμαράς

Μία και μόνο συνάντηση αποδεικνύεται ότι έκανε με κυβερνητικά στελέχη ο Α.Σαμαράς στην Μόσχα τη βδομάδα που μας πέρασε.
Αναλύοντας τη ρωσική μπλογκόσφαιρα, αλλά και τα επίσημα κυβερνητικά site σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει κάποια αναφορά περί συνάντησης μεταξύ Βλ. Πούτιν και Α.Σαμαρά.
Αντιθέτως όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο....
γεγονός ότι η υποτιθέμενη συνάντηση με τον μέλλοντα Πρόεδρο
της Ρωσικής Ομοσπονδίας έγινε με τον Πρoσωπάρχη του Κρεμλίνου, Sergey Ivanof.
Η συνάντηση Σαμαρά - Ιβανώφ ετυχε ευρείας κάλυψης από τα ρωσικά ΜΜΕ, διηρκησε μιάμιση ώρα - όπως η υποτιθέμενη με τον Βλ.Πούτιν - και σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο είχε την ίδια ατζέντα με την παρουσιαζόμενη στην Ελλάδα συνάντηση με τον Πούτιν.
Ο Σεργκέι Ιβανόφ είναι πρόσωπο με υψηλή δημοφιλία στη Ρωσία. Υπήρξε για χρόνια Υπουργός του Βλ.Πούτιν στο Υπουργείο Αμύνης, ενώ το 2007 είχε ακουστεί το ονομα του για την Πρωθυπουργία. Ανήκει στον στενό κύκλο των ανθρώπων του Κρεμλίνου και του Βλ.Πούτιν και η ανάληψη χρεών Προσωπάρχη στο Κρεμλίνο το Δεκέμβριο 2011 είναι προμήνυμα της επανεκλογής Πούτιν στην Προεδρία της Ρωσίας.
Το ερώτημα που τίθεται επιτακτικά είναι τι έκανε την ηγετική ομάδα της ΝΔ να πει ένα τόσο παιδαριώδες και δίχως λογική ψέμα;

Σημ.: Τα ηγετικά στελέχη της ΝΔ πιστεύουν ότι διαδίδοντας με τόσο ξεδιάντροπο τρόπο ψευδείς ειδήσεις ότι θα υφαρπάξουν την ψήφο των ρωσόφιλων Καραμανλικών. Τους έχουμε νέα . Απολείπειν Καραμανλικοί Αντώνιο !!!

kontranews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα