Αδικία και… σκανδαλώδεις συμπτώσεις

Την προηγούμενη φορά που το πολιτικό σύστημα, ή μάλλον η Κυβέρνηση, βρέθηκε σε δύσκολη θέση, ενώπιον της ανάγκης να ανακοινώσει δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα, ο Μάκης Ψωμιάδης έγινε… πολιτικός κρατούμενος. Η διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα που τον οδήγησε στην αποφυλάκιση, ήταν το διαβατήριο για την ελευθερία, καθώς έκτοτε, ο ιστορικός και…
παρεξηγημένος παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρέμεινε ασύλληπτος.

Η ελευθερία… τελείωσε σήμερα, όταν ανακοινώθηκε ότι
ο Μάκης Ψωμιάδης συνελήφθη στα Σκόπια. Εκεί όπου φαίνεται ότι βρισκόταν από την πρώτη στιγμή της αποφυλάκισής του. Λίγο πριν ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοινώσει ότι αποχωρεί από την πρωθυπουργία, παραδίδοντας τη σκυτάλη στον Φίλιππο Πετσάλνικο.

Σκανδαλώδεις οι συμπτώσεις… δεν νομίζετε; Ειδικά από τη στιγμή που δεν οδήγησαν σε αποτέλεσμα. Ο Μάκης Ψωμιάδης συνελήφθη, αλλά πρωθυπουργός δεν ανακοινώθηκε. Ούτε κυβέρνηση σχηματίστηκε.

Αδικία, όπως θα έλεγε και ο δις συλληφθείς. Αδικία, από την πλευρά του συστήματος. Που δεν… σεβάστηκε ούτε το γεγονός ότι, προκειμένου να περνάει απαρατήρητος, ο Μάκης Ψωμιάδης αναγκάστηκε να ξυρίσει το μουστάκι-σήμα κατατεθέν του. Λίγο ακόμη και θα τον ανάγκαζαν να κόψει και τα πούρα.

http://www.statesmen.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα