Oλος ο πλανήτης ξυπνάει ! ! !

Θέλουμε ισορροπία ...όλοι σήμερα στις πλατείες ! ! !

Οι νόμοι των κρατών είναι ανθρώπινες επινοήσεις με βάση τις συνθήκες τα ήθη και τα έθιμα κάθε εποχής και κάθε χώρας που συν διαμορφώνονται από τις ηγεσίες και από τον λαό.Οι νόμοι αυτοί στην ιστορία μεταβάλλονται ή καταργούνται ανάλογα με τις ισορροπίες που διαμορφώνονται.
Εκτός όμως από τους νόμους των ανθρώπων όμως υπάρχουν και οι νόμοι της φύσης οι οποίοι ,δεν μεταβάλλονται, δεν καταργούνται, δεν διαμορφώνονται ούτε από ηγεσίες ούτε από λαούς...απλά υπήρχαν ,υπάρχουν και θα υπάρχουν.
Ένας από τους βασικούς νόμους της
φύσης είναι ότι "στην δράση υπάρχει αντίδραση",αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει, κανένας Σόρος, κανένας Μπαρόζο, κανένας Παπανδρέου.
Σε αυτόν τον νόμο της φύσης υπάρχει μια βασική αρχή, για να....
επέλθει η "ισορροπία" (που είναι δεδομένο για την φύση) στην δράση που ασκείται έρχεται μια ισόποση αντίδραση που ισορροπεί την κατάσταση.
Εδώ λοιπόν βρισκόμαστε τώρα, έχει ασκηθεί τέτοια πίεση στον λαό που μόνο με μία ισόποση αντίδραση θα ισορροπήσουν τα πράγματα.
Η αντίδραση αυτή πρέπει να είναι η άρνηση μας σε όλες τις τακτικές υποταγής που ακολουθούν για να μας ελέγξουν και να μας φοβίσουν.
Αυτοί που ακολουθούν τέτοιες πρακτικές είναι και αυτοί άνθρωποι, που φοβούνται και πρέπει να τους φοβίσουμε με κάθε τρόπο, οργανωμένα ή αδέσποτα, παντού, στο δρόμο, στο καφενείο ,στην βουλή , στο γραφείο τους , στο σπίτι τους, με επιστολές , με email, με εξώδικα...να τους κάνουμε την ζωή μαύρη όπως έκαναν την δική μας και των απογόνων μας, τότε και μόνο τότε θα έρθει η ισορροπία που είναι νομοτέλεια για την φύση.

Όλοι στις πλατείες για να ισορροπήσουμε την κατάσταση που πάει να μας επιβληθεί...

Οι Στρατηγοί λένε "Την μάχη την δίνουμε στο μέτωπο όλοι μαζί, όταν ο πόλεμος φτάσει έξω από το σπίτι μας είναι πλέον αργά"

VOLCANOΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα