Oλα τα κομματικά όργανα της Ν.Δ. τι κάνουν;

Σήμερα φίλοι μου θα σας στενοχωρήσω λίγο γιατί μέχρι τώρα μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2009 βλέπω στην περιοχή μας να μην έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα και ο καθένας από εμάς να προσπαθεί να χαράξει την δικιά του προσωπική πορεία .
Σκεπτόμενος κάθισα να βάλω κάποια πράγματα σε.....

τάξη , μα μάταια ,γιατί δεν ήξερα από πού να πρωτοξεκινήσω.
Να πρωτοξεκινήσω από την ΝΟΔΕ β΄ Πειραία που πριν από ενάμιση χρόνο άλλαξε πρόεδρο και δεν έχουμε δει
να αλλάξει τίποτα .
Ενώ έπρεπε να βρίσκετε μπροστάρης στα προβλήματα και να παρασέρνει όλους τους κομματικούς παράγοντες της περιοχής αρέσκετε με το να κάνει εκδηλώσεις με παραδοσιακούς χορούς , λες και είναι κάποιος πολιτιστικός σύλλογος και να οργανώνει εκδρομές το Πάσχα για εκκλησιασμό.
Συμβούλια της Νομαρχιακής έχουμε να δούμε εδώ και καιρό με συνέπεια όλα τα μελή της να προσπαθούν να ακουμπήσουν σε κάποιον βουλευτή για να έχουν και αυτοί κάποιον που να ακούει τα προβλήματα τους.

Έτσι βλέπουμε να έχουν δημιουργηθεί «παρέες» και να συντηρούνται με μοναδικό στόχο την διάσπαση του κόμματος στην περιοχή και με αυτοσκοπό το προσωπικό όφελος.
Έχουμε φτάσει λίγους μήνες πριν την φυγή του Γ.Α.Π. και το επίσημο κόμμα τι κάνει;
Όλα τα κομματικά όργανα της Ν.Δ. τι κάνουν;
Μήπως οι μοναδικοί που δουλεύουν στην περιοχή μας είναι οι γαλάζιοι «επαγγελματίες» που σκηνοθετούν «υποψηφιότητες» και αποφασίζουν πριν από εμάς για εμάς ;
Μήπως είναι οι ίδιοι που η παράταξη μας έχει «ανάθεση» από το 1974 να κάνουν το σχεδιασμό του ψηφοδελτίου της β΄ Πειραιά με μοναδικό στόχο να έχουν τον έλεγχο , ακόμα και σε βάρος του κόμματος το οποίο τους έχει αναδείξει ;
Σήμερα ξέρετε τι σχεδιάζουν ;
Σχεδιάζουν την ανανέωση του ψηφοδελτίου που βασίζετε στην ιδία συνταγή εδώ και χρόνια .
Ψάχνουν να βρουν κάποιους που να έχουν σχέση με την Ν.Δ. ως οπαδοί , να βρίσκονται «στην σφαίρα της επιρροής τους» και να διαφαίνεται να έχουν μια προκαθορισμένη πορεία , και γιατί όχι, και κοινή με σκοπό την επανεκλογή τους για άλλη μια φορά και να συνεχίσουν να ελέγχουν την ταλαιπωρημένη για την παράταξη μας περιοχή.
Θέλω σε αυτό το σημείο να επισημάνω κάτι που άκουσα πριν από λίγο ότι στο ψηφοδέλτιο των επόμενων εκλογών θα υπάρξουν και νέοι άνθρωποι , και νέοι σε ηλικία, και νέοι σε ιδέες που είναι έτοιμοι να δώσουν την μάχη να ανατρέψουν το κατεστημένο δεκαετιών .
Χρειάζεται όμως αυτοί «οι νέοι» να πείσουν τους συμπολίτες μας ότι αξίζουν πραγματικά να μας εκπροσωπούν στο κοινοβούλιο περά από εξαρτήσεις και συμφέροντα και να στείλουν ΄΄μία και καλή΄΄ στον χρονοντούλαπο της ιστορίας, τους αναντικατάστατους «επαγγελματίες».
Για να πραγματοποιηθούν τα παραπάνω θα πρέπει όλοι εμείς να βάλουμε ένα χεράκι και να αλλάξουμε την β΄ Πειραιά και είμαι σίγουρος ότι πιο κάτω
(σε ποσοστά) δεν υπάρχει περίπτωση να πάει το κόμμα μας από τις εκλογές του 2009.

http://dhmotikhkaramouza.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δο
Keywords
Τυχαία Θέματα