Oι ανοητες δηλωσεις αστειων ανθρωπων

Επι δυο χρονια επισκεπτεται ο διαχειριστης μας τον Προεδρο της δημοκρατιας,τον λογο δεν τον ξερω,ισως κουβεντιαζουν τα οικογενειακα τους η την επιστροφη του δανειου που ειχε δωσει ο δευτερος στον πατερα του πρωτου για να ολοκληρωσει την φωλιτσα του με την γνωστη αεροσυνοδο.

Επι δυο χρονια ο διαχειριστης μας καταστρεφει επιμονα την χωρα
ενω την ιδια ωρα η παρανοια του συνεχιζει να δηλωνει οτι μας σωζει και...
εμεις βλεπουμε την χρεοκοπια να ερχεται αμειλικτη προς εμας.

Επι δυο χρονια καθε φορα που επισκεπτεται τον Προεδρο της Δημοκρατιας ο διαχειριστης μας..ο πρωτος κανει ανοητες δηλωσεις....να προστατευσουμε τους οικονομικα αδυναμους...και οχι οτι τις κανει αλλα μεταδιδονται και απο τις τηλεορασεις.

Τελικα μετα απο αυτα τα δυο χρονια ο διαχειριστης μας εκανε ολο τον λαο οικονομικα αδυναμο χωρις να παρει κανενα μετρο για να τον προστατευσει,ποιον θα πρωτοπρολαβει τωρα να διασωσει ο κυβερνητης του Τιτανικου?

Μια κωμωδια παιζεται μπροστα στα ματια μας και τα αυτια μας,καποιοι με εισοδημα 300 χιλαδων ευρω τον χρονο...η και περισσοτερα, συναντιονται για να δημιουργησουν μια ταχα δραματικη κατασταση,μιλανε και στο τελος μας κοροιδευουν οτι ενδιαφερονται και για τους οικονομικα αδυναμους.

Και καλα την παρανοια του διαχειριστη μας την καταλαβαινουμε,μιλαει για πατριδα και δεν ξερει ποια ειναι η δικη του,μιλαει για νικες και εννοει τις ατελειωτες ηττες του,μιλαει για αναπτυξη και εννοει της τσεπης του.

Ο αλλος ομως τι κανει για να υπερασπιστει τον ορκο που εδωσε στο Συνταγμα και τους νομους του κρατους?

Αφηνει μια παρανομη κυβερνηση να αλωνιζει και να κανει εγκληματα εναντιον της χωρας χωρις να αντιδραει καθολου.

Αστειοι ανθρωποι.


http://harrytsopanos.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα