O ΔΣΚ θα απαλλαγεί των κατηγοριών του

Τα «βάσανα» του Ντομινίκ Στρος Καν δεν έχουν τελειωμό, αφού χθες, όπως γράφθηκε στην εφημερίδα Νew York Post, πριν από το «συμβάν» με την 32χρονη, είχε αποπειραθεί να περάσει λίγο ή πολύ χρόνο μαζί με άλλες δύο εργαζόμενες του ξενοδοχείου που ανήκουν στην ομάδα των υπαλλήλων που έχουν την ευθύνη των vip πελατών του. Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα και οι δύο αρνήθηκαν ευγενικά, η μεν πρώτη να τον
συνοδεύσει σε δείπνο, η δε δεύτερη να μοιραστεί μαζί του ένα μπουκάλι γαλλική σαμπάνια.

Πάντως, ο πρώην διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν θα απαλλαγεί των κατηγοριών για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική επίθεση, δηλώνει ένας από τους δικηγόρους του, ο Μπέντζαμιν Μπράφμαν, σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε χθες στην Ισραηλινή εφημερίδα Χααρέτζ.

"Θα δηλώσει ότι είναι αθώος και στο τέλος θα απαλλαγεί από τις κατηγορίες", δήλωσε ο Μπράφμαν στη συνέντευξη αυτή, την πρώτη μετά τη σύλληψη του πελάτη του στις 14 Μαΐου.

"Τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά απ΄ό,τι αντιλαμβάνομαι από την έρευνα, (ο Στρος-Καν) θα απαλλαγεί. Με έχει εντυπωσιάσει πολύ. Παρά τις περιστάσεις, κρατάει γερά", επέμεινε.

"Δεν είναι ευτυχής που κατηγορείται για πράξεις που δεν διέπραξε", είπε ακόμη ο Μπράφμαν, που ήρθε στο Ισραήλ για να συμμετάσχει σε ένα οικογενειακό γεγονός. Ωστόσο, υπογράμμισε πως «αν ο Στρος Καν δεν ήταν τόσο διάσημος και ήταν αμερικανός, το δικαστήριο δεν θα απαιτούσε τόσο μεγάλο ποσό ως χρηματική εγγύηση για να τον αφήσει προσωρινά ελεύθερο.

Ο Μπράφμαν, 62 ετών, θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους δικηγόρους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ήταν δικηγόρος πολλών αμερικανών διασημοτήτων, μεταξύ των οποίων και ο αποθανών Μάικλ Τζάκσον.

http://www.dailynews24.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα